به گزارش ایرنا، حسین کلانتری روز چهارشنبه در نشست شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی استان ملزم شده اندتا ۲۰ روز از برق مورد نیاز خود را از طریق بکارگیری انرژی تجدید پذیر تامین کنند.
وی افزود: تاکنون ۷۰ درصد از اجرای این طرح در ادارات کهگیلویه و بویراحمد محقق شده که باید تلاش شود مابقی ادارات نیز از این طرح استفاده کامل کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نظارت جدی داره کل استاندارد بر تمامی موتور خانه های ادارات صورت گیرد و ادارات کم کار و موفق در این زمینه طی گزارشی مکتبوب به استانداری اعلام شوند.
کلانتری ابراز داشت: سال گذشته در زمینه تهاتر بند (و) تبصره ۵ در بحث مولد سازی حدود ۱۲۳۰ میلیارد ریال محقق شد و می طلبد با مدیریت منسجم جذب این اعتبارات در استان به طور حداکثر انجام گیرد.
وی به دستگاه های اجرایی تاکید کرد: باید در زمینه مولد سازی کمک کنند و آخرین وضعیت رصد و در صورت تعلل با آن ها برخورد قانونی می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این کمیته با تلاش در سطح کشوری حائز رتبه های ۲، ۵ و ۴ شده و قدم های خوبی در این حوزه برداشته شده است.
کلانتری تاکید کرد که باید ظرفیت های استان به کار گرفته شود و نیروهای جوان و توانمند در سازمان ها و ادارات گمارده شوند تا مسیر توسعه استان بیش از پیش هموار شود.
به گزارش ایرنا، طرح برق امید برای مشترکان خانگی است که الگوهای مصرف را رعایت میکنند و شامل بخشهای صنعت و کشاورزی نمیشود و بر اساس آن طرح مشترکان برق به سه دسته کم مصرف، خوش مصرف و پر مصرف تقسیم شده اند.
نظر شما