محمد اهلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر این با برنامهریزیهای انجام شده و برگزاری جلسات ستاد تسهیل تلاش میشود امسال ۴۰ واحد صنعتی راکد و نیمهفعال در شهرکهای ضنعتی استان به چرخه تولید بازگردند.
وی اظهارداشت: اغلب مشکلات واحدهای راکد و غیرفعال استان در زمینههای تامین سرمایه در گردش، مشکلات بانکی، بیمهای و مالیاتی است که با همراهی دستگاههای اجرایی مربوطه در جهت رفع موانع و احیای واحدهای مذکور تلاش میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اردبیل کاهش بروکراسی اداری را یکی ضرورت برای جذب سرمایهگذاران دانست و اظهارامیدواری کرد تا با کاهش بروکراسی روند سرمایهگذاریها در استان تسهیل و افزایش یابد.
اهلی از جمله برنامههای این شرکت برای حمایت از واحدهای راکد و نیمهفعال را استفاده از ظرفیت کلینیک کسب و کار برای باز فعالسازی این واحدها ذکر کرد و افزود: با توجه به نیاز صنایع به مشاوره و تبیین راهکارهای مناسب برای افزایش تولید میتوان به سادگی عوارض و آسیبهای متعدد را از دوش صنایع برطرف کرد و بر این اساس نقش مشاوران صنعتی در این امر بسیار حائز اهمیت و کارگشا خواهد بود.
وی گفت: برای رسیدن به اهداف اقتصادی حوزه صنعت و تحقق سیاستهای جهش تولید از تمامی ظرفیتها بویژه کلینیک کسب و کار برای واحدهای صنعتی استان استفاده خواهیم کرد تا شاهد استمرار رشد و رونق اقتصادی استان باشیم.
بر اساس آمارهای موجود ۳۴ درصد واحدهای صنعتی استان اردبیل راکد یا نیمهفعال است.
نظر شما