حسام شیرازهمحبت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برگزاری نشستی در این خصوص به ریاست معاون امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی و مسوولان شهرهای میاندوآب و مهاباد در محل استانداری اظهار داشت: کار مطالعات و اجرای دقیق این مهم با نظارت کارشناسان حفاظت محیط زیست استان به اتمام رسیدهاست.
وی با بیان اینکه محل مورد نظر در مرز بین این ۲ شهرستان واقع شده، افزود: بحث دفن پسماند در شهرهای مختلف به ویژه میاندوآب به یک بحث چالشی تبدیل شده که با همراهی و همدلی مسوولان ارشد استانی و شهرستانهای مهاباد و میاندوآب حل شدهاست.
فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه محل سایت جدید دفن پسماند توسط هر ۲ شهرستان مدیریت خواهد شد، بیان کرد: نظارتهای سختگیرانه در راستای رعایت مسایل زیست محیطی نیز در دستور کار فرمانداریهای مهاباد و میاندوآب قراردارد.
شیرازهمحبت با بیان اینکه در دنیا از زباله به عنوان طلای کثیف یاد می شود، گفت: با توجه به مشترک بودن مکان و صرفه اقتصادی جهت ایجاد کارخانه بازیافت زباله این موضوع نیز در دستور کار قرار گرفته و به هیات مدیره سایت جهت جذب سرمایهگذار برای راهاندازی کارخانه وقت تعیین شدهاست که این مورد خود نیز برای اقتصاد منطقه مفید و هم برای محیط زیست بسیار قابل توجه است.
وی با تاکید بر اینکه باید مدیریت و دفن زباله از حالت سنتی خارج و به شیوه مدرن تغییر کند، اضافه کرد: حتی در برخی کشورها سرمایهگذاران زباله را از شهرداریها خریداری می.کنند که این امر میتواند منابع درآمد خوبی برای شهرداریها ایجاد کند.
موضوع پسماند میاندوآب از مدتها پیش به علت اشباع شدن محل سابق دفن زباله این شهر و مشخص نشدن مکان جدیدی برای آن به چالش بزرگی در این شهرستان تبدیل شدهاست.
در سال گذشته نیز محل مشترک برای مدیریت پسماند شهرهای میاندوآب و مهاباد در محلی غیر از محل جدید به تصویب رسیده بود که بعدها به دلایل مختلف از دستور کار خارج شد.
نظر شما