۵ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 84088474
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

 بیمارستان‌های خصوصی البرز موظف به پذیرش بیماران کرونایی شدند

کرج- ایرنا – مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که تمام بیمارستان‌های خصوصی البرز موظف به پذیرش بیماران کرونایی شدند.

دکتر کوروش سلیمی روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به افزایش مراجعات مردمی به مراکز درمانی دولتی و کاهش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی دولتی، بیمارستانهای خصوصی موظفند بیماران کرونایی  را پذیرش کنند.

این مسوول با اشاره به اینکه بیمارانی که دارای بیمه تکمیلی هستند به مراکز درمانی خصوصی ارجاع داده می‌شوند، ‌گفت: استفاده از بیمه تکمیلی هزینه‌ زیادی برای بیماران کرونایی نخواهد داشت.

وی در خصوص ادعای مطرح شده در شبکه های اجتماعی مبنی بر اخذ مبالغ بالا توسط بیمارستان‌های خصوصی از بیماران کرونایی افزود: این موضوع صحت ندارد و بیمارستان‌های خصوصی تعرفه‌های مشخصی دارند که بر اساس آن مبالغی از بیماران اخذ می‌شود.

مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیصی درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطرنشان کرد: هزینه تخت های «آی. سی. یو » به خاطر گرانی تجهیزات ، بالا است  اما تخت های معمولی این گونه نیست.

سلیمی گفت: با توجه به شیوع بالای کرونا و همه‌گیری آن می بایست بیمارستان های استان پذیرش داشته باشند و تاکید ما بر پذیرش بیماران  توسط بیمارستان‌های جنرال حضرت قائم (عج ) و تخت جمشید کرج  است.  

وی یادآور شد: اکنون شرایط به گونه‌ای شده که ظرفیت بیمارستان های دولتی برای پذیرش بیماران کرونایی پرشده و  می‌بایست تمام بیمارستان‌های خصوصی در این زمینه کمک کنند.

این مسوول با بیان اینکه تعدادی  تخت آی.سی.یو  به ظرفیت  بیمارستان های دولتی البرز  اضافه شده‌ است، گفت: طی ۲ هفته گذشته ۱۲ تخت آی.سی. یو  به تجهیزات بیمارستان شهید رجایی کرج افزوده شد ضمن آنکه  سایر بیمارستان های دولتی از ۵۰ تخت جدید معمولی برخوردار شدند.

سلیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه کارکنان  درمان فشار مضاعفی را تحمل می کنند،‌ گفت: طی روزهای گذشته تعداد قابل توجهی از پرستاران و کارکنان درمان  استان به مرخصی استعلاجی  اعزام شده اند.

وی با بیان اینکه آمار ورودی های کرونا به مراکز درمانی بیشتر از خروجی است ، اظهارداشت: بیماران کرونا به خاطر ترسی که از بیمارستان دارند دیر به مراکز درمانی مراجعه می کنند که این امر سبب شده تا مدت زمان درمان آنها در مراکز درمانی بیشتر شود و آمار ورودی های کرونا بیشتر از خروجی آن باشد که به طور مثال اگر روزانه ۱۰۰ بیمار پذیرش می‌شود حدود ۵۰ بیمار بهبود می‌یابد .

سلیمی تاکید کرد که مردم به محض اینکه علائم کرونا داشتند لزومی ندارد به بیمارستان ها مراجعه کنند و می توانند از خدمات مراکز درمانی سرپایی استان البرز  استفاده کنند.

وی گفت: اکنون در هشت نقطه استان نقاهتگاه آماده شده و به مرحله ای برسیم که ظرفیت مراکز درمانی دولتی و خصوصی پر شود از نقاهتگاه برای بیماران استفاده می شود.

این مسوول اظهارداشت:  نقاهتگاه امکانات و تجهیزات تخت های ویژه را ندارد و تنها برای درمان بیمارانی که  به مرحله حاد نرسیده اند مناسب است.

از زمان شیوع کرونا تاکنون حدود ۲۱ هزارو ۵۰۰ نفر البرزی در بیمارستان ها بستری شده اند.

طبق آمار تاکنون یک هزار و ۵۸۵ بیمار کرونایی استان جان باخته اند و شمار بهبودیافتگان نیز به  ۱۹ هزار و ۴۰  نفر رسیده است.

تعدادی از بیماران کرونایی در فضای مجازی از گرانی خدمات درمانی بیمارستان های خصوصی استان البرز انتقاد کردند.

استان البرز با حدود سه میلیون نفر جمعیت، دارای ۱۷ بیمارستان دولتی، تامین اجتماعی و خصوصی است  که شمار تخت های بیمارستانی استان حدود پنج هزار و ۵۰۰ تخت برآورد شده است.

اکنون ۸۱۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های دولتی استان بستری هستند.

از ۲ هفته گذشته تا کنون استان البرز وارد فاز بحرانی شیوع کرونا شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha