فرماندار چالوس برای تعیین تکلیف طرح‌های اقتصاد مقاومتی یک هفته فرصت داد

نوشهر- ایرنا - فرماندار چالوس با انتقاد از کندی روند اجرایی برخی طرح‌های اقتصاد مقاومتی این شهرستان ، به مجریان یک هفته فرصت داد تا تکلیف تمامی طرح‌های اجرا نشده و بدون متقاضی را کنند و نتیجه را به فرمانداری اطلاع دهند.

به گزارش ایرنا ، اجرای ۱۰ طرح اقتصاد مقاومتی در بخش های مختلف از سال ۹۷ برای شهرستان چالوس مصوب شد ولی پیشرفت فیزیکی بعضی از این طرح ها حدود پنج درصد است.

ساخت مجموعه گردشگری و طرح سالمسازی دریا در شهر هچیرود ، مجتمع گردشگری - اقامتی شهر مرزن آباد ، ایجاد و توسعه مکان گردشگری حاشیه رودخانه چالوس ، ساخت کشتارگاه دام ، ساخت کارخانه تولیدی سفال در شهرک صنعتی مرزن آباد ، احداث مجموعه گردشگری سد انحرافی ذوات ، احداث باشگاه ساحلی مردان و زنان در نمک آبرود و مجموعه گردشگری در دریاچه ولشت از جمله طرح های مصوب اقتصاد مقاومتی شهرستان چالوس است.

محمد ناصر زندی روز دوشنبه در نشست  بررسی آخرین وضعیت طرح های اقتصادی مقاومتی شهرستان ، گفت : با نگاهی به مصوبات جلسات قبل مشخص می شود که بیشتر این مصوبات ضمانت اجرایی نداشته و این نشانه کم توجهی مجریان طرح ها است درحالی که استانداری مازندران اجرای کامل طرح های اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم و در اولویت کاری مسئولان دست اندرکار دانسته است .

وی روند پیشرفت فیزیکی این طرح را از حدود پنج درصد تا حدود ۸۰ درصد اعلام کرد و ادامه داد : درحالی که برخی از طرح ها از جمله کشتارگاه چالوس قرار بود در سال ۱۳۹۸ به بهره برداری برسد ، هنوز تکمیل نشده است.

فرماندار چالوس گفت : اگرچه مشکلاتی نظیر تحریم ها ، نوسانات قیمت ارز و کمبود اعتبار تا حدودی در روند پیشرفت فیزیکی این طرح تاثیر منفی گذاشته است ، اما طولانی شدن کارهای اداری برای دریافت مجوز در این زمینه توجیه پذیر نیست .

زندی یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد مسئولان را به سرانجام رساندن طرح های اقتصاد مقاومتی برشمرد و تاکید کرد : مسئولان دست اندرکار باید با سرکشی های پیوسته و نظارت دقیق تر در سالی که مزین به شعار جهش تولید شده است سعی کنند تا پایان امسال کارنامه خوبی از خود در این زمینه  ارائه دهند به گونه ای مردم هم در جریان این خدمات قرار گیرند.

فرماندار چالوس گفت : حدود ۲۴ طرح قابل پیگیری در سال جهش تولید در این شهرستان در دست اجرا است و ادارات جهاد کشاورزی ، شیلات ، منابع طبیعی ، صنعت و معدن ، میراث فرهنگی و پارک علم و فناوری متولی اجرای آنها هستند و باید مرحله به مرحله طرح ها را رصد کرده و گزارش دهند.

در پایان این نشست مسئولان این ادارات ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پیشرفت فیزیکی طرح ها ،کمبود اعتبار ، محدودیت های زیست محیطی ، کم کاری در زمینه فراهم نبودن زیرساخت ها ، روند پیچیده بروکراسی اداری ، گرانی نوسانات ارز و دلار ، بی انگیزگی و بی رغبتی سرمایه گذاران را از عمده مشکلاتی بر سر راه این طرح ها برشمردند.

 فرماندار چالوس نیز در پایان تاکید کرد : به هر شکلی که شده برخی از طرح ها از جمله کشتارگاه چالوس باید تا پایان امسال به بهره برداری برسد و طرح زراعت چوب نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و ضرورت دارد عملیات اجرایی آن بزودی در این شهرستان آغاز شود.

    

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha