رضا چمن شامگاه سه شنبه با بیان اینکه شاهد افزایش روند ابتلا و بستری در زیر مجموعه این دانشگاه هستیم، تصریح کرد: شمار موارد بستری شدگان در بیمارستان امام حسین (ع) هم از مرز ۲۱۰ تن گذشت.
وی ادامه داد: افزایش ارتباطات، حضور در اجتماعات، مراودات، مراجعات و تماسهای حضوری انتقال و انتشار ویروس را تسریع کرده است.
چمن تاثیرپذیری از مناطق همجوار را یکی از عوامل افزایش سیر صعودی بیماری کویید ۱۹ در شاهرود خواند و اظهارداشت: ۳۰ درصد از مراجعات سرپایی و بستری به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود از شهرستانهای همجوار است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه بیماریابی در این شهرستان توسط کارشناسان این دانشگاه گستردهتر شده ، تاکید کرد: شهروندان فقط در موارد اضطراری و در صورت ضرورت از منزل خارج شوند و از برگزاری هر گونه مجلس و محفلی پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه برخی از بیماران علایم خفیفی دارند و نتیجه آزمایش آنان نیز مثبت شده است، توصیه می شود؛ این افراد در ۲ هفته استعلاجی که در منزل هستند از هرگونه حضور در اجتماعات و محل کار خودداری کرده و حتی در منزل فاصله گیری و جداسازی از دیگران را رعایت کنند و استفاده از ماسک مناسب و مداوم را فراموش ننمایند.
چمن ابراز داشت: مردم با خود ارزیابی و خود نظارتی با همراهی دیگر دستگاههای نظارتی شهرستان هر صنف و هر سازمانی حوزه خود را پای کار آورده و کنترل کنند تا این زنجیره انتقال قطع شود.
بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان شاهرود به درمان مبتلایان ویروس کرونا اختصاص یافته است.
شهرستان های شاهرود و میامی در شرق استان سمنان با جمعیتی بیش از ۲۱۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.
اکنون شهرستان شاهرود جزو مناطق پر خطر از نظر آلودگی به ویروس کرونا در کشور محسوب میشود.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر امروز ۵۸۱ هزار و ۸۲۴ تن در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۴۶ تن از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۳ هزار و ۲۹۹ تن رسیده است.
نظر شما