استاندار خراسان شمالی بر هوشمندسازی مدیریت شهرها تاکید کرد

بجنورد- ایرنا- استاندار خراسان شمالی با تاکید بر لزوم توجه به هوشمند شدن خدمات‌رسانی به شهروندان گفت: هوشمندسازی شهر امری فانتزی و لوکس نیست و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا محمدعلی شجاعی روز چهارشنبه در نشست برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: فرمانداران موظف هستند شهرداری ها را به حرکت دربیاورند، باید ایجاد درآمد جدید و پایدار مورد توجه شهرداری ها باشد، هر شهر مزیت خود را دارد و باید در این زمینه مورد توجه باشد.

وی افزود: در زمینه تحقق شهر هوشمند، خیلی دیر اقدام کرده ایم، خیلی عقب مانده ایم، با تحقق شهر هوشمند، مراجعه به ادارات، ترافیک و رفت و آمد و هزینه های ناشی از آن کاهش می یابد.

وی خاطرنشان کرد: در سطح بین الملل، یکی از شاخص های مهم برای خدمات رسانی به شهروندان، میزان خدمات رسانی به صورت الکترونیکی محسوب می شود.

استاندار خراسان شمالی گفت: اکنون در شرایط کرونایی، اهمیت خدمات رسانی به صورت الکترونیکی بیشتر خود را نشان می دهد.

شجاعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفرهای شهرستانی استاندار به اسفراین، راز و جرگلان و فاروج گفت: در وهله نخست فرمانداران باید پیگیر اجرایی شدن این مصوبات باشند، البته مدیران دستگاه های اجرایی هم در این زمینه پیگیر باشند.

وی با بیان اینکه وقتی مصوبه ای گذرانده شده، حتما نیاز بوده و تشخیص بر اجرا بوده است بنابراین باید اجرایی شود، خاطرنشان کرد: ادامه برنامه سفر به دیگر شهرستان های استان تا زمان رسیدن میزان اجرای مصوبات پیشین شهرستانی به ۹۰ درصد متوقف خواهد بود.

شجاعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برخی مدیران، ۶ ماه به ۶ ماه، سفر شهرستانی ندارند، گفت: این مدیر، به درد مدیریت نمی خورد، نصف مردم ما روستایی هستند، مدیران باید به این مناطق سر بزنند و مشکلات مردم را جویا شوند.

وی اظهار داشت: فرمانداران، به مدیران نامه بزنند، دیدار مردمی و بازدید از روستاها را برنامه ریزی کنند، مدیران دستگاه های اجرایی برای سفر به شهرستان ها و روستاها برنامه زمان بندی داشته باشند.

استاندار خراسان شمالی در باره واگذاری ساختمان فنی و حرفه ای در روستای «زرق آباد» اسفراین به نیروی انتظامی نیز گفت: اصل این اقدام، مورد انتقاد است، مگر فنی و حرفه ای برای آموزش به جامعه هدف به این مکان ها نیاز ندارد؟  نباید رویکرد، واگذاری مکان باشد، مدیر برای حل مشکل جامعه هدف و رفع نیازها آمده است، نیامده است که مشکل سایر نهادها و ادارات را حل کند.

علی بیگ زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی هم بر نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در ادارات تاکید و از ادارات خواست در این باره نظارت ها را بیشتر کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی هم در این نشست با تاکید بر رعایت مسائل فنی در اجرای پروژه های عمرانی گفت: رعایت نشدن این امر، فرصت ها را به تهدید تبدیل می کند.

غلامرضا هوایی اظهار داشت: اعتبارات محدود است از این رو کارها نباید بدون مطالعات کارشناسی انجام شود زیرا این امر سبب هدر دادن منابع است.

وی بر اجرای مصوبات سفرهای مقامات کشوری به استان تاکید کرد.

در پایان این نشست از ادارات کل امور مالیاتی، ثبت اسناد و املاک و فرماندهی انتظامی خراسان شمالی به دلیل نقش عمده ای که در وصول درآمدهای استان داشته اند، قدردانی شد.  

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از این جمعیت در روستاها سکونت دارند.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha