به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران،«سیدعلیرضا فاطمیانپور» اظهارداشت: مهمترین کار سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در موضوع کرونا، آموزش همگانی و اقناع افکار عمومی است که با توجه به ظرفیتهای گسترده این سازمان، در جلسه ستاد کرونای تهران این موضوع به سازمان فرهنگی هنری محول شد.
«فاطمیانپور» افزود: قرارگاهی در این حوزه ایجاد شد که مدیران فرهنگی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در این قرارگاه حضور دارند و موارد مورد نیاز که باید به گوش مردم برسد، به ما منتقل میکنند، این موضوعات به سرعت تبدیل به تولیدات رسانهای میشود و به شکل گسترده در فضای مجازی منتشر خواهد شد.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیان اینکه مجموعه برنامههای این سازمان در حوزه سلامت و آموزش عمومی در چند بخش طراحی شده، اظهارداشت: «همیار سلامت» یکی از این برنامههاست که در آن با محوریت بسیج سازمان فرهنگی هنری، در حوزه اطلاعرسانی، ثبتنام و ساماندهی نیروهای مردمی در قالب کانونهای جهادی و فعالیت این نیروها در زمینه توزیع ماسک، تذکر به شهروندان و کمک به پرستاران در بیمارستانهای ویژه کرونا پیشبینیهای لازم صورت گرفته است.
وی گفت: راهاندازی ستاد محلهای کرونا یکی دیگر از فعالیتهای سازمان فرهنگی هنری خواهد بود، در این حوزه کارهای متنوعی قابل اجراست که به عنوان مثال میتوان به کمک در خرید روزانه بیماران و سالمندان برای جلوگیری از رفت و آمد این افراد در مکانهای پرخطر و کمک به آشنایی ساکنان آپارتمانها با ضوابط دوره جدید شیوع کرونا اشاره کرد.
«فاطمیانپور» افزود: بخش دیگر فعالیتها، همراه کردن کودکان و نوجوانان در پویش همیار سلامت است که همان طور که در زمینه همیار پلیس این اتفاق به خوبی افتاده، در زمینه سلامت هم کودکان و نوجوانان ۵ تا ۱۵ سال میتوانند توسط سایت فرهنگسرای مجازی به این پویش بپیوندند.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بیان کرد: همچنین سعی داریم با همکاری آموزش و پرورش از ظرفیت سامانه «شاد» هم استفاده کنیم تا دانشآموزان هم خودشان آموزش ببینند و هم به دیگر اعضای خانوادهشان تذکرات لازم برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را بدهند، پویشهای فضای مجازی برای فرهنگسازی در زمینه کرونا فعال خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه «قدردانیم» اظهارداشت: در این برنامه، مردم با هدف قدردانی و حمایت از کادر درمان، هدایای دستساز شامل نامه، نقاشی و... را آماده میکنند و به دست پرستاران و کادر درمان بیمارستانها میرسد که در این فضای سخت مشغول کار هستند و برخی از آنان مدتهاست خانوادههایشان را ندیدهاند.
«فاطمیانپور» همچنین با تاکید بر ادامه فعالیت کارگاههای تولید ماسک گفت: مراکز سازمان فرهنگی هنری از روز اول شیوع کرونا مشغول به کار در این زمینه هستند و این مجموعهها به کار خود ادامه میدهند و تولید ماسک توسط نیروهای داوطلب برای اهدا به کادر درمان همچنان در حال انجام است.
بر اساس اعلام روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا ششم آبان ماه، ۵۸۱ هزار و ۸۲۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۴۶۳ هزار و ۶۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۳۳ هزار و ۲۹۹ نفر از مبتلایان جان خود را از دست دادهاند.
نظر شما