اسلام دین وحدت بخش و رحمت است

۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۴
کد خبر: 84092281
اسلام دین وحدت بخش و رحمت است

کرمانشاه- ایرنا- جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه گفت: اسلام به عنوان دین وحدت بخش و رحمت است بنابراین مسلمانان با تمسک و پیروی از قرآن کریم و سیره رسول اکرم (ص) به انسجام و برادری و اقتدار هرچه بیشتر دین اسلام کمک کنند.

«احمد محمدی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و ولادت باسعادت پیامبر رحمت و مهربانی و امام جعفر صادق (ع)، با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص فعالیت در عرصه مجازی باتوجه به شیوع ویروس کرونا، افزود: با راه‌اندازی استودیو «طاها» سعی بر این است که برنامه‌ها و نشست‌های علما و روحانیون اهل تشیع و تسنن در فضای مجازی به خصوص در هفته وحدت منتشر شود.

وی اظهارداشت: هفته وحدت امسال متفاوت از سال های گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا که تمام برنامه‌ها را تحت تاثیر قرار داده برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه در ادامه گفت: اولین هفته وحدتی است که سردار اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی دیگر در بین ما نیست بنابراین تکریم و گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید عزیز و سایر شهدا و ایثارگران در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۷ ربیع مصادف با همزمانی ۱۳ آبان روز دانش‌آموز و مبارزه با استکبار جهانی است، افزود: خیانت برخی از دول اسلامی به آرمان‌های قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین و همچنین توهین نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر نور و مهربانی هفته وحدت را در سال‌جاری تحت الشعاع خود قرار داده بنابراین مسلمانان باید در راستای حفظ و تقویت وحدت و همدلی اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

محمدی تصریح کرد: برنامه‌های هفته وحدت با محورهای مختلفی به نام شهدا مزین شده که اهداف و دستاوردهای نظام در بحث وحدت و در بدو و شکل گیری و همچنین خدمات رفاهی و اجتماعی و آموزشی که دفاتر نمایندگی به مدارس علوم دینی و مساجد و روحانیت اهل سنت در دستور کار این دفتر است، بیان خواهد شد.

به ابتکار حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.

به روایت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول سالروز ولادت حضرت محمد (ص) است و اهل تشیع معتقدند که آن حضرت در ۱۷ ربیع الاول متولد شده است.

در استان کرمانشاه که بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان و بیش از ۲ هزار و ۵۹۵ روستا سکونت دارند که از این تعداد نیمی از جمعیت در مرکز استان زندگی می کنند.

این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در آن سکونت دارند.

به دلیل تنوع قومی و مذهبی و وجود خُرده فرهنگ های فراوان از استان کرمانشاه به عنوان هندوستان ایران نام می برند، کرمانشاه از پیشینه تاریخی نیز برخوردار است و سنگ نوشته ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.