به گزارش دریافتی ایرنا از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، شهریار احمدبیگی در جلسه شورای فرهنگی دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در شیراز افزود: در قالب اجرای این سند، تمام دستگاههای اجرایی مرتبط از جمله آموزش و پرورش، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین رسانهها وظیفه دارند که آموزشهای مورد نیاز پیرامون ارتقای فرهنگ کار را از دوران تحصیل تا دوران سربازی و دانشگاه ادامه دهند تا فرهنگ کار به شکل زیربنایی در جامعه نهادینه شود.
او ادامه داد: فرهنگ کار به شکل واقعی و شایسته در کشور نهادینه نشده و این موضوع با مشکلات جدی و زیادی مواجه است.
وی ارتقای فرهنگ کار در کشور را نیازمند عزم ملی و همگانی دانست و اظهار داشت: هرجا که فرهنگ و اقدامات حول این محور فعال باشد به سایر حوزهها نیز میتوان امیدوار بود.
مدیر کل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: فارس در حوزه اقدامات فرهنگی رتبه برتر را در کشور به دست آورده و اقدامات ارزشمندی در حوزه فرهنگ کار در این استان انجام شده که از این بابت شایسته تقدیر است.
رفع چالشهای جامعه در گرو رفع مشکلات فرهنگی است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس هم گفت: مسائل و مشکلات حوزه فرهنگ بر موضوعات سیاسی و اقتصادی اولویت دارد چرا که تا مشکلات فرهنگی رفع نشود نمیتوان سایر چالشهای جامعه را برطرف کرد.
سهراب مختاری افزود: سند فرهنگ کار و تلاش در این استان با کمک دانشگاه شیراز با ۱۲۲ برنامه عملیاتی تدوین شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم با تصویب هرچه سریعتر این سند فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی فارس و با هدایت و راهبری مدیران ارشد استان برای ابلاغ و اجرای تمام برنامهها و نهادهای عمومی و انقلابی، بهرهوری در تولید استان ارتقاء یابد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس، فرهنگ کار را نیازمند ابتکار، تلاش، پشتکار، وقت شناسی و نظم دانست و افزود: با ارتقای فرهنگ کار، اثرگذاری و بهرهوری نیز افزایش خواهد یافت که با اتکا به این تواناییها میتوان به راحتی مشکلات جامعه را رفع و تحریمها را نیز بی اثر کرد.
مختاری گفت: پیشنهاد میکنم که از توان تشکلهای کارگری برای ارتقای فرهنگ کار استفاده شود به گونه ای که در دل این تشکلها خانههای فرهنگ کار ایجاد و تلاشها به سمت افزایش سطح فرهنگ کار هدایت شود.
نظر شما