این مقام قضایی که نخواست نامش عنوان شود روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سه مورد از این مراکز پس از پلمپ اقدام به انجام اصلاحات کردند و فعلا به صورت مشروط فک پلمپ شدهاند.
وی ادامه داد: جرایم مدیران سه مرکز دیگر نیز در حال رسیدگی است و به دلیل تخلفات گسترده امکان بازگشایی ندارند و در این خصوص تعدادی از متهمان به قید وثیقه آزاد شده اند و در حال حاضر سه نفر نیز در زندان به سر می برند.
جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد گفت: در جریان تخلفات مراکز ترک اعتیاد، چهار نفر از کارشناسان و مدیران بهزیستی خراسان رضوی و مشهد هم فعلا به عنوان مطلع به دادسرا احضار شده اند و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
وی افزود: طی یک ماه گذشته بیش از ۳۰ مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز و بدون مجوز در مشهد توسط دادسرا شناسایی و پلمپ شده است و برای بیش از ۲۵ نفر از متهمان، پرونده قضایی تشکیل شده که در دست رسیدگی است.
او اضافه کرد: شرایط بسیار نامناسب بهداشتی و نگهداری مددجویان، ضرب و جرح و شکنجه مددجویان، گرسنگی دادن اجباری به مددجویان، استفاده از آمپولهای بیهوشی برای انتقال مددجویان به مرکز، آدم ربایی و انتقال افراد غیر معتاد در مراکز ترک اعتیاد و بازداشت غیرقانونی آنها و بستن مددجویان با زنجیر به تخت بخشی از تخلفات این مراکز است.
جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد از نهادها و دستگاههای مرتبط از جمله اداره کل بهزیستی خراسان رضوی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خواست اقدامات نظارتی خود بر مراکز ترک اعتیاد مجاز و نیز شناسایی مراکز غیرمجاز را به صورت برنامه ریزی شده و مستمر انجام دهند.
استان ۶.۴ میلیون نفری خراسان رضوی حدود ۹ هزار معتاد متجاهر دارد و نرخ ابتلا به اعتیاد و دخانیات در این استان ۲.۷ درصد جمعیت آن است.
۴۰۰ مرکز در حوزه درمان و کاهش آسیب اعتیاد در سطح خراسان رضوی زیر پوشش و نظارت سازمان بهزیستی فعالیت دارند.
نظر شما