۱۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵
کد خبرنگار: 884
کد خبر: 84094104
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ضرورت استقرار مولدهای اضطراری تامین برق در مراکز حساس

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو گفت: وجود مولدهای اضطراری تامین برق در مراکز حساس وحیاتی آسیب پذیری ها را کاهش می دهد و ضرورتی جدی است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، " میثم جعفرزاده " روز شنبه در مراسم آغازبکار نهمین رزمایش سراسری تست آماده بکاری مولدهای اضطراری برق در محل مرکز پایش صنعت برق شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران افزود: وزارت نیرو مهمترین خدمت زیرساختی کشور را ارایه می کند و هر اتفاقی در این فرایند، سایر دستگاه ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی اضافه کرد: براین اساس ضرورت دارد، همه دستگاه ها به ویژه مراکز حساس و حیاتی خود را مجهز به مولدهای اضطراری کنند تا در زمان بروز هر حادثه طبیعی یا غیر طبیعی آسیب کمتری ببیند و وقفه ای در ارایه خدمت نداشته باشند.

جعفرزاده با اشاره به اینکه رزمایش تست مولدهای اضطراری از سال ۱۳۹۱ کلید خورده، خاطرنشان کرد: این زرمایش با هدف تست و ارزیابی آماده بکارشدن مولدهای اضطراری برق هرساله برگزار می شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو گفت: سال های قبل مشکلی که وجود داشت اینکه، اکثر سازمان ها مجهز به مولدهای اضطراری بودند، اما درصد آمادگی آنها برای فعالیت، پایین بود و نیاز به تعمیر و ارزیابی داشت.

وی اضافه کرد: امسال تلاش شد تا این ارزیابی ها در طول سال انجام شود و در زمان نیاز، مولدها در اسرع وقت، آماده بکارباشند.

جعفرزاده از برنامه ریزی برای کاهش زمان آماده بکاری مولدهای اضطراری تامین برق به زیر یک دقیقه خبر داد و گفت: هرچه این زمان کاهش یابد امکان وقوع اختلال در تامین برق نیز کمتر خواهد شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت نیرو  افزود: برگزاری این نوع رزمایش ها آمادگی مولدهای اضطراری را برای مواقع ضروری، ارتقا خواهد بخشید.

 نهمین رزمایش تست آماده بکاری  مولدهای اضطراری برق به صورت سراسری و با حضور سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور در محل مرکز پایش صنعت برق شرکت توانیر امروز آغاز بکار کرد.

به گزارش ایرنا؛ وزیر نیرو پیش از این گفته بود، یکی از برگه‌های زرین جمهوری اسلامی دستاوردهای آن در صنعت زیرساختی برق است که سطح دسترسی مردم ایران به برق در رتبه جهانی حدود صد در صد است در حالی که این آمار برای کشورهای دیگر ۹۶ درصد تخمین زده می شود.

به گفته اردکانیان، هر سال حدود یک میلیون مشترک جدید به صنعت برق اضافه می‌شود که بخشی از آن در بخش‌های مولد است و با وجود آنکه جمعیت کشور ما نسبت به چهار دهه گذشته حدود دوسوم افزایش یافته، اما استفاده شهروندان از برق، از متوسط جهانی بالاتر است.

وزیر نیرو یادآور شد: از سال ۹۲ تا کنون حدود ۱۶ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شده و پیش بینی کرد تا پایان دولت دوازدهم به ۲۰ هزار مگاوات برسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha