علی اصغر حجی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متوسط برداشت محصول پیاز در شاهرود ۷۰ تن در هکتار است که مهمترین ارقام کشت شده آن را "میگون" و"زرگان " تشکیل می دهند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی های این ارقام ماندگاری بیشتر پس از برداشت و بازار پسندی است ، ادامه داد"تریپس برگخوار" ، پوسیدگی ریشه و علف های هرز از عوامل اصلی خسارت زا برای محصول پیاز به شمار می رود.
حجی تاکید کرد: برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی و رعایت توصیه های تغذیه ای مناسب این محصول توسط کارشناسان این اداره برای کشاورزان بصورت مستمر پیگیری می شود.
به گفته وی ، کار برداشت محصول پیاز از نیمه دوم شهریور تا نیمه آبان ماه به طول می انجامد.
زمان کشت محصول پیاز از اواخر بهمن ماه تا اواسط اسفند ماه است و ۷۰ درصد پیاز استان سمنان در روستای مزج شاهرود کشت میشود.
نظر شما