«بیگانه‌ای با من است» در پی «از سرنوشت» می‌آید

تهران- ایرنا با پایان یافتن تصویربرداری سریال «بیگانه‌ای با من است» به کارگردانی «احمد امینی» و «آرش معیریان»، این سریال در نوبت پخش قرار گرفت.

با پایان یافتن تصویربرداری سریال بیگانه‌ای با من است به کارگردانی احمد امینی و آرش معیریان، این سریال در نوبت پخش کنداکتور شبکه دو قرار گرفت.
پیش از این دو فصل از این سریال روانه آنتن شد، آرش معیریان کارگردانی فصل دو و  احمد امینی کارگردانی فصل یک این سریال را به عهده داشتند. داستان این سریال به نویسندگی فروغ فروهیده درباره نساء با بازی شبنم قلی خانی است. او که دختریست از طبقه پایین جامعه با جعل هویت خود عروس یک خانواده مرفه می شود. این جابه جایی که با فریب یک خانواده متدین همراه است داستان پر فراز و نشیب این سریال را رقم می زند.
بیگانه‌ای با من است از ابتدای تابستان سال گذشته وارد مرحله تولید شد که به دلیل شیوع کرونا دو ماه توقف بود و دوباره از اردیبهشت سال جاری ضبط خود را از سر گرفت. فصل ابتدایی مجموعه تلویزیونی بیگانه ای با من است در لوکیشن هایی نظیر خیابان جمهوری، بیمارستان عمل، خانه‌ای واقع در کرج، خانه‌ای حوالی میدان هروی، لوکیشن‌های داخلی و خارجی و شهرک سینمایی غزالی و بوشهر و شیراز مقابل دوربین رفت.
از بازیگران فصل اول این سریال می توان به: شبنم قلی‌خانی، پژمان بازغی، پوراندخت مهیمن، مهران رجبی، میلاد میرزایی، پرویز پورحسینی، نگار عابدی، ایوب آقاخانی، سوگل‌طهماسبی، دنیا مدنی، شیوا ابراهیمی، نسرین بابایی، لیلی فرهادپور، فرهاد شهریزی، فریبا ترکاشوند، مهرداد ضیایی، امیریل ارجمند و مهدی فقیه اشاره کرد.
بیگانه ای با من است درامی خانوادگی است که برای گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما تهیه و تولید شده است.

از بررسی پلاستیک‌ها تا ربات‌های چرنوبیل در «چرخ»
پنجاه‌وششمین قسمت فصل هفتم چرخ ساعت ۱۹ امروز، یکشنبه ۱۱ آبان، با بررسی مهم‌ترین خبرهای دنیای علم و فناوری روی آنتن شبکه‌ی چهار می‌رود.
در میز علم این قسمت چرخ، حافظ آهی، مجری-کارشناس برنامه میزبان دکتر داریوش طاهرزاده، دکترای شیمی و مدرس دانشگاه تهران است و طاهرزاده از مزایا و معایب استفاده از پلاستیک‌ها خواهد گفت. در بخش دیگری از چرخ محمدحسین جهان‌پناه و خشایار مریدپور، دو روزنامه‌نگار فناوری، دو خبر مربوط به فناوری SpinLaunch و به‌کارگیری ربات‌ها در چرنوبیل را بررسی خواهند کرد. پژوهشگران انگلیسی در روزهای اخیر  طی یک آزمایش، ربات شرکت «بوستون داینامیکز» را در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل به کار گرفتند. این ربات چهارپا موسوم به «اسپات» می‌تواند به تنهایی به بازرسی در محیط اطراف بپردازد و در محیط‌هایی مانند نیروگاه هسته‌ای که شرایط دشواری در آنها وجود دارد، مسیر خود را پیدا کند. اسپات طی این آزمایش به بازرسی در محیط اطراف پرداخت تا سطح تشعشع را بررسی کند و یک نقشه‌ی سه‌بعدی از نحوه‌ی انتشار آن ارائه بدهد. پژوهشگران در این بررسی، پهپادها و همچنین حسگرها و اسکنرهای قابل کنترل از راه دور را هم آزمایش کردند. در بخش‌های دیگری از این قسمت چرخ، مهم‌ترین عکس‌های دنیای علم و خبرهای علم و فناوری در ایران بررسی خواهند شد.
فصل هفتم مجله‌ی تصویری چرخ مهم‌ترین رویدادهای علم و فناوری و مسائل روزمره‌ی زندگی با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده و با حضور مسئولان، کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان بررسی و واکاوی می‌کند.
چرخ چهار روز در هفته، از یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۱۹ به‌صورت زنده و به مدت ۴۵ دقیقه از شبکه‌ی چهار سیما پخش می‌شود. مجری چرخ حافظ آهی است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی چرخ را بر عهده دارند.
ویژه برنامه روز دانش آموز و ولادت حضرت رسول اکرم در«روز خوش» شبکه جام جم
برنامه روز خوش دوشنبه و سه شنبه به مناسبت هفته وحدت با ویژه برنامه ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و روز دانش آموز از شبکه جام جم سیما روی آنتن می رود.
به گزارش روابط عمومی برنامه روز خوش، دکتر مینا آقازاده شاعر و مدرس دانشگاه دوشنبه ۱۲ آبان با موضوع  نفش شعر و ادبیات در ایجاد اتحاد و همدلی مهمان برنامه روز خوش» خواهد بود.
در ادامه، دکتر سید هادی معتمدی روانپزشک و آسیب شناس اجتماعی بهبود سبک زندگی با مهار وسواس را بررسی می کند.
آیتم «خوش مزه» این دوشنبه پنکیک را به مخاطبان آموزش می دهد و در این برنامه یک «خوش قلم» بسیار دل انگیز داریم.
همچنین به مناسبت هفته وحدت گروه موسیقی زنده در استودیو به اجرای برنامه می پردازند.
در برنامه سه شنبه ۱۳ آبان دکتر علیرضا زمانی کارشناس خلاقیت وایده پردازی از خلاقیت گروهی و تیپ شناسی می گوید.
حکایت ها و مثل های فارسی موضوع مورد بحث سه شنبه ها است که با حضور حمیدرضا امیرافضلی شاعر و نویسنده، این هفته درباره ضرب المثل «یارغار» صحبت می کند.
در ادامه این برنامه دکترعلی آبان شاعر و استاد دانشگاه،جایگاه شعر و ادب فارسی در جهان را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
در ویژه برنامه میلاد حضرت رسول(ص) گروه موسیقی «سروش مولانا» قطعه ای را اجرا می کنند.
برنامه «روز خوش» با نگاه به زندگی از منظر سبک زندگی ایرانی - اسلامی با اجرای محمدامین نبی اللهی و مریم ماهور تلاش می‌کند صبحگاه ایرانی - اسلامی را به نمایش بگذارد. علاوه بر این، در این برنامه اطلاعات، اخبارو رویدادهای امیدبخش به ویژه نمایش پیشرفت های غرورانگیز ایرانیان توسط مهدی آقابیگی به سمع و نظر مخاطبان می‎رسد.
مجله صبحگاهی روز خوش از دوشنبه تا جمعه ساعت ۹ صبح به وقت تهران به تهیه کنندگی حسین علیاری از شبکه جهانی جام‌جم پخش می‌شود.
مسابقه ای با طعم هوای پاک تهران
نشست خبری مستند مسابقه راهی شو که بزودی روی آنتن شبکه پنج سیما می رود، امروز ۱۱ آبان ماه با حضور مدیر گروه تهران شهروندی شبکه پنج سیما، مدیران شهرداری منطقه ۲۲ و عوامل تهیه و تولید راهی شو در محل دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار شد.
دکتر مرتضی عمادی مدیرگروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما درباره راهی شو گفت: این برنامه یکی از مسابقات شبکه پنج سیماست که به شکل جدی تولیدش از دریاچه خلیج فارس آغاز شده است و رویکرد آن هشدار است.

وی افزود: حال هوای شهر سال هاست خوب نیست و ریه شهر درگیر آلودگی شده است، لذا نیازمند مراقبت بیشتر از شهرمان هستیم. وی تاکید کرد برای ریه شهر و هوای پاک تهران واکسن هم نداریم و این مهم به اراده شهروندان بستگی دارد.
مدیر گروه تهران شهروندی تاکید کرد: تولید این دست از مسابقات در راستای رویکردهای کلان شبکه است و کارگروه هوای تهران با دستور سعید اشناب مدیر شبکه پنج سیما بیش از یک سال است که تشکیل شده و تلاش می کنیم گامی موثر برای پاکی هوای تهران برداریم. به همین منظور بسیاری از برنامه‌های روتین شبکه موظف شده‌اند دغدغه‌مندی هوای تهران را نیز در نظر داشته باشند.

مسابقه راهی شو که به تهیه‌کنندگی شمسایی تولید می‌شود چالش‌های جذابی دارد و از اوایل آذر روی آنتن شبکه پنج سیما می رود. این برنامه توجه ویژه به موضوعات و وظایف شهروندی در حوزه پسماند و مدیریت شهری دارد. لذا استفاده از حمل و نقل عمومی مثل موتور برقی، جاذبه‌های شهری و… از ویژگی های بارز و مثال زدنی راهی شو است.

محدث مدیر رسانه شهرداری تهران نیز درباره همکاری برای ساخت این مستند مسابقه به خبرنگار شبکه پنج سیما گفت: شهرداری تهران از ظرفیت‌ها و مدیوم‌های مختلفی برای تولید برنامه های تلویزیونی بهره می‌گیرد و طرح اولیه راهی شو به عنوان یک مسابقه مستند برای ما جذاب بود. این مسابقه با محوریت هوای پاک تولید می‌شود و طبیعی بود ما از آن استقبال کنیم.
وی افزود: تلاش ما و تیم تولید برنامه این است که از تمام معابر بوستان‌ها و گذرگاه‌های تهران برای تصویربرداری راهی شو بهره بگیریم.
صادق شمسایی تهیه‌کننده برنامه نیز در توضیحاتی یادآور شد: شبکه پنج راهی شد که هوای تهران هوای بهتری باشد و تیم برنامه ساز علی رغم محدودیت‌های بهداشتی و چالش‌های که دارد سراغ تولید این مجموعه رفته و چالش‌های سختی را برای شرکت کنندگان طراحی کرده است.  
شمسایی درباره شرایط تولید این مسابقه تصریح کرد: شرایط جوی در روند تولید موثر است فینال هر قسمت بالن است و باید شرایط هواشناسی را داشته باشیم.
 ارشا اقدسی طراح  و مجری مسابقه راهی شو در سخنانی بیان کرد: بیشتر هدف ما این است که با نمایش حرکاتی خاص کدهایی را درباره فضای پاک به مردم انتقال دهیم. باید با فضای مهیج‌تر و سرگرم کننده تر این اتفاق را رقم بزنیم.
وی درباره روند تولید و مسابقه افزود: ما مهمانانی داریم که هر یک در جایگاه خود سمتی دارند و قصد داریم آنها را در مسابقه به چالش می‌کشیم.
اقدسی گفت: در طول مسابقه موتورهای الکترونیکی و دوچرخه های شهری داریم که از آنها در آیتم‌های مختلف استفاده می‌کنیم.

واکاوی چرایی و چگونگی وهن نسبت به حضرت پیامبر اعظم
در آستانه سالروز ولادت پیامبر ختمی مرتبت، برنامه این شبها با حضور حجت الاسلام رفیعی و با موضوع چرایی و چگونگی وهن نسبت پیامبر رحمت پخش می شود.
در این برنامه که امشب (یکشنبه ) زنده ساعت ۱۸ : ۲۳ دقیقه پخش می شود حجت الاسلام دکتر رفیعی به پرسش‌هایی چون آیا در زمان حیات پیامبر اعظم (صلوات‌الله‌علیه و آله) هتاکی و توهین به ایشان می‌شد؟ پاسخ می دهد.
روش مواجهه و برخورد حضرت ایشان با هتاکان و موهنان، آیا بعد از رحلت حضرت نبی‌اعظم (صلوات‌الله‌علیه و آله) این هتاکی ها ادامه یافت؟ و آیا می‌توان ریشه‌های مشترکی برای این عنادها از صدر اسلام تا امروز یافت؟ از دیگر محور های گفت و گوی دکتر رفیعی با مجید یراقبافان است.
برنامه این شبها کاری از گروه معارف شبکه یک سیماست که با تهیه کنندگی یونس قاسمی و اجرای مجیدیراقبافان در مناسبتهای دینی از شبکه یک پخش می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha