به گزارش ایرنا فرهاد منتصر کوهساری روز دوشنبه ضمن بازدید میدانی از پروژههای سرمایهگذاری و فعالیت تخلیه و بارگیری کالا در بندرامام خمینی(ره) و سایر بنادر تابعه اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان، بیان کرد: اولویت سازمان بنادر و دریانوردی در شرایط ناشی از آسیبهای شیوع ویروس کرونا و نوسانات اقتصادی و اثرات تحریمهای ظالمانه غرب، حفظ و حمایت از پروژههای سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
وی با اشاره به رویکرد حمایتی سازمان بنادر و دریانوردی از فعالیت سرمایهگذاران بخش خصوصی افزود: در نظر داریم با انجام بازنگری پیش از موعد قراردادهای سرمایهگذاری، ضمن بررسی آسیبها و مشکلات سرمایهگذاران، ادامه فعالیت آنان تسهیل شود.
عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر ادامه داد: سرمایهگذاران بخش خصوصی به عنوان شرکای تجاری این سازمان در توسعه ظرفیتها و روساختهای بندری تاکنون نقش مهم و سازندهای ایفا کردهاند.
وی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی با ارایه بستههای حمایتی تلاش میکند تا نقش سرمایهگذاران در بنادر همچنان مؤثر باقی بماند.
منتصر کوهساری گفت: فسخ قرارداد سرمایهگذاری که هنگام بروز برخی مشکلات در انجام تعهدات که بر اثر شرایط ناخواسته پیش میآید، هیچگاه رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی نبوده و در این راستا تلاش میشود با همکاری و همفکری سرمایهگذاران ضمن بررسی مشکلات با ارایه راهکارهای قانونی نسبت به برطرف کردن آنها اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی رویکرد و نحوه فعالیت خود را از تصدیگری به حمایت و نظارت تغییر داده است بیان کرد: این تغییر رویکرد تاثیر مثبتی در زمینه فعالیت بخش خصوصی به همراه داشته و باعث تشویق سرمایهگذاران به منظور انجام فعالیت اقتصادی در بنادر کشور شده است.
هم اکنون بیش از ۹۰ درصد نیاز کشور در حوزه کالاهای اساسی از طریق بندر امام خمینی(ره) و ۱۰ درصد دیگر نیز از طریق سایر بنادر تامین میشود.
بندر امام خمینی(ره) از بندرهای مهم کشور در جنوب خوزستان و در کرانه خلیج فارس است که با داشتن ۳۸ اسکله فعال به طول هفت کیلومتر، بزرگترین بندر فعال ایران است.
پارسال بیش از ۱۵ میلیون تن انواع کالای اساسی از طریق بندر امام خمینی (ره) وارد کشور شد.
نظر شما