به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه؛ هوشنگ بازوند روز دوشنبه در نشست مشترک استانداران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت، معاون وزیر کشور، مسوولین کمیته های ستاد ملی و دبیران کارگروههای مناطق افزود: حدود ۹ ماه است که کشور درگیر بحران کرونا میباشد و در پیک سوم حال و روز کشور خوب نیست.
وی اظهار داشت: تشکیل قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست دکتر رحمانی فضلی اقدام مطلوبی است و با بازنگری برخی فرآیندها، برنامه ها و اقدامات پیش بینی شده برای مقابله با کرونا، می توانیم مشارکت بیشتر مردم را برای مبارزه با این بحران ایجاد کنیم.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: مردم دلایل مختلفی را برای رعایت نکردن پروتکلها و مشارکت نکردن عنوان میکنند ولی نیاز داریم با اقناع سازی و آگاهی بخشی گسترده، زمینه مشارکت مناسب مردم را برای حفظ سلامت عمومی و رعایت توصیه های بهداشتی بیشتر کنیم.
وی تاکید کرد: باید یک بررسی انجام شود که دهک های مختلف جامعه چه رفتاری در برابر این پروتکل های بهداشتی دارند و بر چه اساسی تصمیم گیری میکنند و در صورت نیاز حمایت هایی متناسب با شرایط و ویژگی های هر گروه صورت گیرد.
دبیرکارگروه منطقه چهار کشور اظهار داشت: براساس بررسی هایی که در استان کرمانشاه صورت گرفته است، دهک های بالای جامعه مشکلی برای تامین هزینههای لازم برای رعایت پروتکلها و یا درمان این بیماری ندارند و مشکلاتی در برخی دهک های پایین جامعه وجود دارد که نیاز داریم طرح های حمایتی و ویژه ای را برای تأمین هزینه های درمانی و تخصیص یارانه تجهیزات پزشکی به این خانواده داشته باشیم.
وی افزود: در استان کرمانشاه براساس برآوردی که صورت گرفته است، معدل هزینهها برای بستری هر بیمار حدود ۲۰ میلیون تومان است و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکنون حدود ۳۱۲ میلیارد دانشگاه هزینه کرده است.
بازوند اختصاص یارانه ماسک به مردم را یک راهکار مناسب حمایتی دانست و گفت: تأمین ماسک رایگان برای افراد کم بضاعت اقدام مناسبی است که از طریق وزارت بهداشت و اعتبارات استانی قابل تامین است.
دبیر کارگروه منطقه چهار کشور در ادامه بیان کرد: تداوم تعطیلی ها و ایجاد محدودیت ها و ممنوعیت ها می تواند در کنترل بیماری و قطع زنجیره انتقال کرونا موثر باشد.
بازوند در ادامه اظهار داشت: اکنون بیشتر تجمعات در تالارها، پاساژها و آیین ها صورت می گیرد و افراد عنوان می کنند به لحاظ اقتصادی امکان تعطیلی شغل خود را ندارند.
۱۱۰۰ بیمار بستری در کرمانشاه
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام اینکه اکنون هزار و ۱۰۰ بیمار مربوط به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند، گفت: ۴۶ نفر از این بیماران دارای حال وخیم هستند.
دکتر «محمودرضا مرادی» با اعلام اشباع بیمارستادنها از بیماران کرونایی افزود: باید از ظرفیتهای موجود برای مدیریت تختهای بیمارستانی به خوبی استفاده کنیم و بیمارستانهای امام خمینی (ره)، دکتر محمد کرمانشاهی و معتضدی که اکنون درگیر کرونا نیستند نیز باید آمادگی پذیرش بیماران کرونایی را داشته باشند.
او گفت: با توجه به ادامه وضعیت قرمز در استان باید به مدت ۲ هفته پذیرش و جراحی بیماران الکتیو (غیراورژانسی) در بیمارستان امام رضا (ع) کنسل و ۲ بخش دیگر از این بیمارستان به بیماران کرونا اختصاص داده شود.