بر اساس اطلاعیه روز سهشنبه حفاظت محیط زیست هرمزگان این ممنوعیت تا جمعه ۱۶ آبان و در تمام ساعت های شبانه روز ادامه خواهد داشت.
منطقه گونه شامل کوه گنو با بیش از دوهزارو۳۴۷متر ارتفاع از سطح دریا و گردشگری و آب گرم گنو در ۳۵کیلومتری شمال بندرعباس بوده که بدلیل شرایط مساعدت آب و هوایی در شرایط عادی مردم گردش و تفریح به محل سفر می کردند.
در طرح ستاد ملی کرونا ، استان هرمزگان هم جزو استانهای درگیر با کرونا اعلام شده که از ساعت ۱۲ روز دوشنبه تا جمعه شب اجازه تردد به شهرهای دیگر داده نشده و مردم بایستی تمام پروتکل های بهداشتی از نرفتن به دور همی ، مراسم های عزا و جشن و ماسک زدن و پوشیدن دستکش وشستشوی دست را بیشتر رعایت کنند.
فرمانده فرارگاه پلیس راه هرمزگان هم پیشتراظهارداشته بود که درباره سفر و خروج خودروهای پلاک بندرعباس به سایر شهرهای استان و دیگر استانها نیز همین محدودیت ها اجرا می شود.
به گفته سرهنگ نیکبخت، خودروهای غیربومی سایر استانها هم مجاز به ورود به استان نخواهند بود و از پلیس راه ها بازگردانده خواهند شد.
وی تصریح کرد: در صورت اصرار رانندگان به شکستن محدودیت ها و تخطی از قانون ابلاغ شده ، جریمه ۵میلیون ریالی برای آنان اعمال خواهد شد لذا مردم باید توجه کنند که تمامی این محدودیت ها برای تامین و تضمین بیشتر سلامتی خود آنان و مصونیت در برابر بیماری خطرناک کروناست.
فرمانده پلیس راه هرمزگان از مردم خواست با توجه به موارد مطرح شده ، از حرکت غیرضروری به سمت سایر شهرها چه در درون استان و چه خارج از استان به شدت خودداری کنند تا شامل جریمههای قانونی و مشکلات بعدی نشوند.
تعداد بیماران بستری و افراد بدحال رو به افزایش است
رییس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: منحنی کرونا و تعداد بیماران بستری و افراد با حال وخیم طی یک هفته گذشته رو به افزایش است.
به گفته دکتر نوروزیان ، هیچ تناقضی در آمار وجود ندارد اما آنچه وزارت بهداشت درباره وضعیت استان منتشر می کند مربوط به سراسر استان است اما هم اکنون چهار شهر بندرعباس، کیش ، بستک و پارسیان در وضعیت قرمز قرار گرفته اند.
وی تصریح کرد: این به معنای ایمن و مناسب بودن وضعیت سایر شهرهای استان در برابر کرونا نیست، زیرا تعدادی از بیماران از شهرهای غیرقرمز(در وضعیت هشدار) به بندرعباس اعزام و بستری می شوند.
نظر شما