اسدالله جلالزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای اجرای طرح ممنوعیت ورود خودروهای با پلاک غیر بومی به مرکز استان و خروجی خودروهای با پلاک بومی از شهر بیرجند به مدت پنج روز در هفته گذشته مجموع ورودی و خروجی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد کاهش را نشان میدهد.
وی گفت: اجرای طرح محدودیت رفت و آمد در ۲۵ مرکز استان دارای وضعیت قرمز از ساعت ۱۲ روز دوشنبه دوازدهم آبان شروع شد و تا ساعت ۲۴ روز جمعه شانزدهم آبان ماه ادامه داشت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی اظهار داشت: مجموعه راهداری و حمل و نقل جادهای با هماهنگی پلیس راه استان اقدام به انسداد ورودیهای استان و در خروجیها نیز اقدام به کانالیزهکردن ترافیک کرد تا با استقرار نیروهای انتظامی و پلیس راه برای اجرای بهینه طرح ممنوعیت تردد شرایط لازم فراهم شود.
وی اظهار امیدواری کرد: اقدامات راهداری و حمل و نقل جادهای استان برای سهولت کنترل ورودی و خروجی مرکز استان به وسیله نیروهای انتظامی و پلیس راه موجب کاهش قابل توجه تردد شود و در کنار سایر طرحهای فاصلهگذاری اجتماعی شاهد کاهش ابتلا به کرونا در هفتههای آتی باشیم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان خراسان جنوبی هم گفت: ۱۳ هزار و ۴۹۰ دستگاه خودرو با اجرای طرح محدودیت تردد خودروهای شخصی در این استان به مبدا عودت داده شد.
سرهنگ علیرضا عباسی درباره اقدامات پلیس در اجرای طرح محدودیتهای تردد که برابر مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در مراکز ۲۵ استان کشور از جمله شهر بیرجند اعمال شد اظهار داشت: از ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۶ آبان ماه سال جاری، ۱۰۴ تیم از پلیس راهور و راه استان برای اجرایی شدن این طرح به کارگیری شدند.
وی افزود: در این مدت تعداد خودروهای عودتی به مبدا ۱۳ هزار و ۴۹۰ دستگاه، تعداد خودروهای اعمال قانون شده ۵۱ دستگاه و توقیف و انتقال به پارکینگ ۲ دستگاه بوده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی عنوان کرد: همچنین در این مدت به افرادی که بدون ماسک بودند، هزار و ۱۰۲ عدد ماسک ارایه شد.
وی از همکاری مردم با پلیس قدردانی و اظهار امیدواری کرد که با اقدامات انجام شده شاهد کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا باشیم.
بیماران تنفسی و کرونایی بستری در بیمارستانهای خراسان جنوبی و فوتیهای بر اثر کرونا طی هفتههای اخیر در خراسان جنوبی افزایش چشمگیری داشته است و کماکان روند صعودی دارد.
خراسان جنوبی که اوایل شهریور امسال با افزایش بیماران تنفسی در این استان به وضعیت هشدار بازگشته بود، نزدیک ۲ ماه است که جزو استانهای در وضعیت قرمز قرار دارد.
برگزاری دورهمیهای خانوادگی و ترددهای فراوان بین مناطق شهری و روستایی در استان خراسان جنوبی از مشکلات جدی مدیریت اپیدمی در این استان گزارش شده است.
براساس آخرین وضعیت مخاطره شیوع ویروس کرونا در خراسان جنوبی، ۶ شهرستان این استان در وضعیت مشکی (بحرانی) قرار دارند، چهار شهرستان در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) هستند و یک شهرستان هم در وضعیت نارنجی (پرخطر) است.