به گزارش ایرنا؛ «شهرام کرمی» روز شنبه با بیان اینکه بخشی از مراجعات حضوری به دادسرا مربوط به اعزام متهمین قرار محبوس در زندان به دادسرا است، افزود: بر این اساس، از روز ۱۸ آبان هیچ زندانی از زندانهای استان برای حضور در جلسه دادرسی به دادسرا اعزام نمیشود.
دادستان کرمانشاه اضافه کرد: در صورتی که قضات نیاز به تحقیق از متهمین داشته باشند، از یک روز قبل از دادرسی میتوانند با زندان مکاتبه کنند و رونوشتی از مکاتبه مذکور را در اختیار مسئول دادرسی دادسرا قرار دهند تا امکان دادرسی الکترونیکی را برایشان فراهم کند.
وی عنوان کرد: از روز یکشنبه ۱۸ آبان که این طرح اجرایی میشود، هیچ قاضی در دادسرای کرمانشاه حق احضار زندانیان را ندارد.
کرمی در پایان یادآورشد: توقف اعزام متهمین از زندان به دادسرا در شرایط کنونی که شیوع بیماری کرونا افزایش یافته، حفظ سلامت قضات، کارکنان دادسرا و زندانیان را به همراه خواهد داشت.
مجموع جان باختگان براثر کرونا در کرمانشاه به ۹۵۶ نفر رسید
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به فوت ۱۰ هم استانی دیگر بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون ۹۵۶ نفر براثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
«مهدی محمدی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع ۱۰ فوتی در شبانهروز گذشته در استان ۲نفر در اسلامآبادغرب، چهار نفر شهرستان کرمانشاه، یک نفر شهرستان هرسین، ۲ نفر شهرستان پاوه و یک نفر در شهرستان دالاهو جان خود را از دست دادند.
او با بیان اینکه تمام شهرستانهای استان در وضعیت قرمز به سر میبرند، گفت: پاوه، کنگاور و قصرشیرین در صدر خطر کرونایی در استان هستند.
وی در ادامه اضافه کرد: در شبانه روز گذشته ۷۶ مورد بیمار مثبت بستری و ۳۴۱ بیمار مثبت سرپایی در استان شناسایی شدند.
به گفته او، همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۵ بیمار جدید با علایم بیماری کرونا در استان بستری و ۱۹۵ نفر از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شدند.
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون ۱۹هزار و ۲۹ بیمار با علایم بیماری کرونا در استان بستری و ۱۶ هزار و ۹۱۴ از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شدند.
محمدی افزود: هم اکنون هزار و ۱۶۹ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.
تشدید محدودیتها در کرمانشاه
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۸ بیمارستان آموزشی و غیرآموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی و هفت بیمارستان غیردانشگاهی دارد که اکنون بیماران کرونایی در بیمارستانهای «گلستان»، «فارابی» و «شهدا» بستری هستند.
اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
استاندار کرمانشاه روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد کرونا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به دلیل رعایت نکردن توصیههای بهداشتی مجبور به تشدید محدودیتهای ترددی هستیم؛ گفت: با تداوم این روند احتمال تعطیلی مشاغل غیرضروری از ساعت ۱۸ به بعد در سطح استان به مدت یک ماه وجود دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از تولید داروی کرونا در استان خبر داد و با اشاره به ارایه گزارش نهایی توسط داوران و تایید علمی داروی «MAB۹۸» مربوط به بیماران کرونایی گفت: این دانشگاه به دنبال اخذ مجوزهای لازم برای تولید انبوه این دارو در سازمان غذا و دارو است.