پارمیدا قاسمی در حاشیه سومین اردوی آماده سازی کمانداران در گفتوگو با ایرنا، اظهار داشت: حضور روانشناس کاربلد حوزه ورزشی میتواند کمک موثری برای مدیریت ذهن و کنترل اضطراب و هیجان ورزشکاران داشته باشد و در نهایت افزایش آرامش روانی آنان را در پی دارد.
وی گفت: البته خبر خوش اینکه با تلاش کادر فنی و مساعدت فدراسیون قرار است بزودی روانشناس در کنار تیم ملی و کمانداران حضور یابد. ما خیلی وقتها به دلیل فشار روانی و عدم کنترل ذهن نمیتوانیم رکوردی که در تمرینات داریم را در مسابقه تکرار کنیم.
این کارشناس ارشد میکروبیولوژی ادامه داد: امکان حضور در رقابتهای تدارکاتی و اردوهای آماده سازی از دیگر عواملی است که میتواند در بهتر شدن عملکرد ورزشکاران برای حضور در میادین بزرگ موثر باشد، زیرا تجربه ما را افزایش داده و بطور طبیعی استرس را کاهش میدهد.
قاسمی، گرانی ملزومات تیراندازی با کمان را از دیگر عوامل استرسزا این رشته عنوان کرد و گفت: کمانداران ملیپوش چیزی با عنوان حقوق دریافت نمیکنند اما اگر شرایط به گونهای بود که فدراسیون مبلغی به ورزشکاران پرداخت میکرد، این مبلغ میتوانست در تامین هزینههای ملزومات و تجهیزات مورد نیاز به ورزشکاران کمک کند. البته فدراسیون خودش نیز میتواند برخی ملزومات را تهیه و در اختیار کمانداران قرار دهد.
به گفته وی در ورزش حرفهای ورزشکار باید به طور مداوم تمرین کنند و فرصتی برای اشتغال و کسب درآمد ندارند و هزینههای سنگین تامین تجهیزات در کاهش انگیزه و تلاش برای ادامه فعالیت در این رشته تاثیر گذار است.
این کماندار در خصوص آغاز اردوهای آماده سازی تیم ملی تیراندازی با کمان، گفت: کمانداران چند ماهی به صورت شخصی در منازل و سپس در باشگاهها تمرینات خود را پیگیری میکردند و همین مساله باعث افت آمادگی ورزشکاران شده بود.
قاسمی گفت: خوشبختانه با تمهیدات فدراسیون تیراندازی با کمان و اجازه ستاد ملی کرونا تمرینات از مدتی پیش آغاز شده و ما تلاش میکنیم با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و استفاده از امکانات بهداشتی که فدراسیون در اختیار ما قرار داده است مانع از شیوع کرونا در اردوها شویم.
دارنده مدال طلای تیمی مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی، گفت: سطح آمادگی فعلی ما پیش از کرونا قابل مقایسه نیست زیرا ما به مدت طولانی از اردو و مسابقات دور بودیم. از آنجا که تمرینات ما زیر نظر کادر فنی و مربیانمان انجام نشده از نظر تکنیک تغییراتی ایجاد شده و برگزاری اردوهای منظم برای رسیدن به سطح آمادگی ما تا قبل از شیوع کرونا بسیار ضروری است.
وی تصریح کرد: البته به طور مجازی تمرینات خود را به منظور حفظ آمادگی جسمانی و فنی در زمان کرونا پیگیری کردیم اما فرق زیادی بین تمرین در اردوها و تمرین شخصی آن هم در منزل وجود دارد.
نظر شما