از سال ۱۳۸۶ کلنگ تاسیس شهرک طلا و جواهر در شرق اصفهان به زمین خورد که احداث آن با مشکلات متعددی مواجه شد.
ایجاد شهرک طلا و جواهر استان اصفهان به این لحاظ ضروری است که وضعیت واحدهای صنوف مرتبط با طلا، جواهر و سنگهای قیمتی ساماندهی شوند.
طلا و جواهر در استان اصفهان یک صنعت قابل توجه است به گونهای که حدود ۶۰ درصد از مصنوعات طلای کشور در اصفهان تولید میشود.
اصفهان به عنوان یکی از قطبهای طلایی کشور آنطور که باید رشد نکرده است، قطبی که میتواند به نوعی درآمد غیرنفتی کشور را تحت الشعاع قرار دهد و حتی زمینهای برای گردشگری اقتصادی در ایران فراهم سازد.
سید حسن قاضی عسگر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: جلسهای در خصوص نحوه اجرایی شدن ساخت شهرک طلا و جواهر با همکاری اتحادیه طلا برگزار شد.
وی ادامه داد: راهکار دوم این است که شهرداری منطقه کارگاهی طلا و جواهر ایجاد کند و در نهایت اتحادیه به دنبال ایجاد شهرک صنعتی خصوصی طلا و جواهر ایجاد کند.
به گفته قاضی عسگر، در نهایت یکی از ۲ راهکار مطرح شده با دستور استاندار اصفهان تصمیم گیری خواهد شد.
مجوزهای لازم برای ایجاد دهکده لجستیک اخذ شود
وی همچنین با اشاره به برگزاری جلسه گروه کاری رصد سرمایه گذاری گفت: تعدادی از طرحهای پیشران استان مورد بررسی قرار گرفتند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: اولین طرح سرمایه گذاری تحت عنوان دهکده لجستیک نامگذاری شد که مقرر شد متولی آن که هیات مدیره شرکت سازمان عامل دهکده لجستیک است پیگیری و مجوزهای لازم را از پایتخت اخذ کنند.
وی اضافه کرد: در نهایت مقدمات اجرا دهکده لجستیک با مشارکت سرمایه گذاران اجرایی شود و سرمایه گذاران بخشی از بودجه را برای ارایه طرح نهایی مشخص کنند.
قاضی عسگر ابراز امیدواری کرد، طرح دهکده لجستیک با مشارکت فولاد مبارکه اجرایی شود و مقدمات اشتغال به کار را فراهم آورد.
وی، طرح دهکده المپیک را دومین طرح سرمایه گذاری برشمرد و بیان کرد: قرار شد سازمان ورزش و جوانان این طرح را پیگیری و کاربریهای منطقه را مشخص کند تا این دهکده در شان اصفهان اجرایی شود.
وی اظهارداشت: همچنین طرح پنجره واحد سرمایه گذاری در استان مطرح شد که با مشکلات اجرایی مواجه شده است که با رفع مشکلات توسط کارشناسان IP وب سرویس موفقی ایجاد خواهد شد.
اصفهان به عنوان یکی از قطبهای صنعتی، گردشگری و علمی کشور از مناطق پر ظرفیت برای سرمایه گذاری است اما براساس جدیدترین آمار در این زمینه در بین ۱۰ استان آخر قرار دارد و به گفته صاحبنظران حتی یکی از استانهای سرمایه گریز محسوب میشود.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه گذاری ۱۰ درصد، اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه اصفهان در طرحهای نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.
استان اصفهان دارای ۹ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال بیش از ۲۶۰ هزار تن است.
نظر شما