سعید ناجی روز یکشنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: درحال حاضر بیشتر مراکز خرید هرمزگان از جمله فروشگاههای بزرگ و داروخانه ها دارای شبکه اینترنت بوده و برای کاهش مراجعه حضور به این مراکز ، فروشندگان هم از این رویه استقبال می کنند تا دچار بیماری کووید ۱۹ نشوند.
وی ادامه داد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا همچنان تاکید داریم که مردم از حضور ادامهدار در فضای بسته خودداری کرده و مسوولان سازمانهای اداری نیز موظف هستند نشستهای خود را در مدت زمان اندک برگزار و به نتیجه برسانند.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اظهارداشت: البته شرایط کرونا و خطراتی که متوجه مردم این استان شده مسوولان را وادار کرده که محدودیتها را بیشتر کنند و در روزهای پیشرو محدودیتها در شهرهای پرخطر استان باید جدیتر اعمال شود.
ناجی تصریح کرد: علاوه بر اینکه مردم سایر استانها از سفر به این استان خودداری کنند، در داخل استان نیز مردم باید از رفت و آمدهای غیرضروری بپرهیزند براین اساس در ستاد ملی کرونا به مدت یکماه از ۲۰ آبان تمامی فعالیتهای غیرضروری در بندرعباس و شهرهای پرخطر از ساعت ۶ عصر تعطیل میشود.
استاندار هرمزگان هم پیشتر گفته بود طرح «هرمزگان بدون کرونا» با تصویب محدودیتهای جدید کرونایی برای پیشگیری و کنترل این ویروس در این استان از ۱۰ آبان آغازشد.
فریدون همتی با اشاره به تصمیم جدید این ستاد، اظهارداشت: وظیفه کمیتههای مصوب این طرح درواقع نظارت بر اجرایی شدن مصوبههای ستاد ملی و استانی، فضاسازی، آموزش واطلاع رسانی درسطح وسیعتر و متفاوت با گذشته و فرهنگ سازی و بکارگیری ظرفیتهای مساجد، امامان جمعه وجماعت و شورای فرهنگ عمومی استان با هدایت نماینده ولی فقیه درهرمزگان است.
وی، نقش خانواده به عنوان کانون نخست اجتماعی در ارتباط با پیشگیری از ویروس کرونا را مهم دانست و بیان داشت: نقش همه شهروندان هرمزگانی، همه گروههای سنی و قشرهای مختلف در تحقق این طرح میتواند مهم و اثرگذار باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۶۷۳ هزار و ۲۵۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۳۷ هزار و ۸۳۲ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۷ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۴۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۷۰ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۷۳ هزار و ۲۵۰ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۷ هزار و ۸۳۲ نفر رسید.
لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۱۵ هزار و ۱۵۳ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۵۵۰۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
معاون وزیر بهداشت افزود: تاکنون پنج میلیون و ۱۸۵ هزار و ۳۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
وی بیان کرد: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
نظر شما