علی رستمی روز دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش تربتحیدریه افزود: امسال حدود ۶۷۰ نفر به تعداد دانشآموزان مقطع ابتدایی این شهرستان افزوده شده و این در حالی است که استاندارد این شاخص ۱۰۰ نفر در هر سال تحصیلی است.
وی علت اصلی افزایش جمعیت دانشآموزی را مهاجرت خانوادهها از شهرها و روستاهای اطراف به تربتحیدریه عنوان کرد و ادامه داد: افزایش تعداد دانشآموزان نیازمند ایجاد فضاهای آموزشی جدید و نیروی انسانی بیشتر است.
فرماندار تربتحیدریه تلاشهای مستمر، شبانهروزی و بیوقفه فرهنگیان در امر آموزشهای مجازی دانشآموزان طی دوران شیوع بیماری کووید ۱۹ را ستودنی و قابل تقدیر دانست و گفت: آموزش و پرورش تربتحیدریه در این راستا همکاری مطلوبی با ستاد پیشگری و مقابله با کرونا داشته است.
وی به رشد جمعیت شهرنشینی اشاره کرد و با بیان اینکه این افزایش معنادار و نشان دهنده مهاجرپذیر بودن این شهرستان است، افزود: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، متناسب با افزایش جمعیت، زیرساخت های آموزشی، درمانی و سایر ظرفیتها و امکانات لازم نیز توسعه یابد و از این سرمایه انسانی به عنوان یک فرصت استفاده شود.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پروش تربتحیدریه نیز در این نشست به درخشش دانشآموزان این شهرستان در کنکور سراسری اشاره کرد و گفت: کسب رتبه پنجم استان در رتبه های ۲ رقمی، ورود حدود ۵۰ دانشآموز به رشتههای علوم پزشکی (پزشکی،دندانپزشکی و داروسازی)، ورود ۲۰۰ نفر به رشتههای مهم و دانشگاههای معتبر کشور و رشد ۴۳ درصدی کسب رتبههای کمتر از هزار در کنکور سراسری بیانگر تلاش بیوقفه فرهنگیان و مجموعه ستادی آموزش و پرورش این شهرستان است.
محمد قراییتربتی افزود: با توجه به حساسیت دانشآموزان در پایه داوزدهم، پیشنهاد شده است در صورت رضایت خانوادهها با هماهنگی بین بخشی، کلاسهای این افراد در فضاهای آموزشی بزرگتر از جمله دانشگاه و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود تا بتوانند علاوه بر پیشرفت تحصیلی، خود را برای کنکور سال آینده نیز آماده کنند.
در سال تحصیلی جاری بیش از ۳۷ هزار دانشآموز در ۲۲۹ مدرسه دولتی، ۱۶۲ مدرسه غیرانتفاعی و در قالب هزار و ۷۴۹ کلاس زیر نظر دو هزار و ۳۶۸ معلم در تربتحیدریه مشغول تحصیل هستند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
نظر شما