تامین اجتماعی کرمانشاه بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای بیماران کرونایی هزینه کرد

کرمانشاه- ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه بااشاره به اقدامات انجام شده برای درمان مستقیم و غیرمستقیم بیماران کووید- ۱۹گفت: این سازمان تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای بیماران کرونایی استان هزینه کرده است.

دکتر میثم حجتی‌پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تنها مرکز تامین اجتماعی برای ارایه خدمات به بیماران کرونایی بیمارستان شهدا است که تا این لحظه در مجموع ۸۰۰ بیمار را پذیرش کرده است.

وی با اشاره به اینکه هفت تخت ویژه و ۴۸ تخت معمولی برای بیماران کرونایی اختصاص یافته است، افزود: در این مدت ۶۳۵ بیمار با حال عمومی خوب ترخیص، متاسفانه ۱۱۰ بیمار فوت شدند و هم‌اکنون هم ۵۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شهدا بستری هستند.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه درخصوص امکان افزایش تخت‌ برای بیماران کرونایی گفت: اکنون تعادلی را بین پذیرش و ترخیص بیمار ایجاد کردیم اما در شرایط حاد و اضطراری مجبوریم سایر خدمات بیمارستان را تعطیل کنیم اما اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و بیماری کنترل شود این اتفاق نمی‌افتد و سایر بیماران هم سرگردان نخواهند شد.

حجتی‌پور، از اضافه شدن دستگاه دوم اکسیژن‌ساز هم به بیمارستان شهدا خبر داد و گفت: دستگاه اول با ظرفیت ۶۰۰ لیتر در دقیقه و دستگاه دوم اکسیژن‌ساز هم با ظرفیت ۴۰۰ لیتر در دقیقه را اضافه کردیم که با این شرایط همه نیازهای ما برطرف شد.

کرونا جان ۱۲ کرمانشاهی دیگر را گرفت

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با فوت ۱۲ بیمار کرونایی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جانباختگان کرونا در استان به ۹۶۸ نفر رسید.

مهدی محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افرود: با بستری شدن ۳۱۹ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در مجموع تعداد بیماران کرونایی بستری به هزار و ۲۴۴ بیمار رسید.

به گفته وی، در شبانه روز گذشته ۱۹۳ بیمار پس از بهبودی از بیمارستان های استان مرخص شدند تا تعداد بیماران ترخیص شده به ۱۷ هزار و ۱۰۷ بیمار برسد.

محمدی، مجموع بیماران بستری شده با علایم کرونا از ابتدای اپیدمی تاکنون را نیز ۱۹ هزار و ۳۰۷ بیمار اعلام کرد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۸ بیمارستان آموزشی و غیرآموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی و هفت بیمارستان غیردانشگاهی دارد که اکنون بیماران کرونایی در بیمارستان‌های «گلستان»، «فارابی» و «شهدا» بستری هستند.

اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

اخبار مرتبط