۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۰۳
کد خبرنگار: 2854
کد خبر: 84103908
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خانواده‌ها با باورهای منطقی اقدام به پذیرش فرزند کنند

قزوین - ایرنا - مدیرکل بهزیستی استان قزوین با بیان اینکه برخی زوج‌های متقاضی فرزندخواندگی ممکن است با پیش زمینه‌های ذهنی و فرضیه‌های متعدد اقدام به پذیرش فرزندخوانده کنند، گفت: فرضیه و باورهای واقعی هر قدر در این رابطه واقعی و منطقی‌ باشد، به طور حتم پذیرش کودک نیز راحت‌تر صورت می‌پذیرد.

علی‌رضا وارثی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فرارسیدن روز جهانی فرزندخواندگی، اظهار داشت: فرزندخواندگی، فرآیند اعطای سرپرستی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به زوج‌های واجد شرایط با دستور مقام قضایی و تایید کارشناسان سازمان بهزیستی است، موضوعی که تاریخچه طولانی دارد و از دوران باستان و در جوامع مختلف نگهداری از این نوع اطفال جایگاه ویژه‌ای داشته است.

وی افزود: عوامل متعددی در بروز و شیوع بی‌سرپرستی و بدسرپرستی کودکان مانند فقر، بارداری ناخواسته، اعتیاد، طلاق، بی‌خانمانی، فوت، تصادف، حوادث و سوانح طبیعی وجود دارد که متاسفانه همه ساله این عوامل افزایش نیز پیدا می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین با اشاره به اینکه افراد متقاضی برای فرزندخواندگی نیز سال به سال افزایش یافته می‌یابد، اضافه کرد: برخی افراد و یا زوج‌ها به دلیل نداشتن فرزند، درخواست پذیرش خود را به سازمان بهزیستی ارایه می‌کنند تا پس از طی فرآیندهای قانونی و اداری، صاحب فرزند دلخواه خود شوند.

به گفته وارثی، کودکانی که در ردههای سنی مختلف مورد پذیرش خانواده‌های جدید خود قرار می‌گیرند به طور حتم فرصت مناسبی را برای رشد، بالندگی و زندگی دوباره‌ای را پیدا خواهند کرد.

وی ادامه داد: متقاضیان فرزندخواندگی ممکن است به دلایل مختلف از جمله احساس گناه، ترس و نگرانی از قضاوت دیگران، تنهایی، جبران کمبودهای عاطفی، استحکام پیوند خانوادگی و تقویت روابط بین اعضای خانواده اقدام به پذیرش کودک کنند که لازم است این افراد فارغ از باورها و تفکر دیگران و به عنوان یک انتخاب فردی و خانوادگی اقدام به این کار کنند.

این مسوول با اشاره به اینکه وضعیت فرزندخواندگی در دوره کنونی به دلیل مشکلاتی که پیرامون کودکان و نوجوانان وجود دارد با چالش‌های فراوانی روبرو است، افزود: متاسفانه گسترش موادمخدر و مصرف آن در بعضی از خانواده‌ها بر تعداد کودکان بدسرپرست افزوده و محل سکونت آنان دیگر خانه امن برای این کودکان به حساب نمی‌آید.

وارثی با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از کودکان به دلایل مختلف پس از تولد توسط والدین رها می‌شوند، گفت: البته برای کاهش این موضوع عوامل حفاظتی مختلفی از جمله سازمان‌های دولتی و غیردولتی حمایتی مانند اورژانس اجتماعی و سازمان‌های حامی کودکان وجود دارند که به محافظت از کودکان در برابر انواع خشونت‌ها می‌پردازند.

سال گذشته در استان قزوین ۱۶ مورد به فرزند خواندگی سپرده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha