۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۳۰
کد خبرنگار: 895
کد خبر: 84104501
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

شیوع کرونا موجب افزایش تصویربرداری پزشکی در گناباد شد

گناباد- ایرنا- رییس بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: با شیوع ویروس همه گیر کرونا میزان مدالیته های تصویربرداری پزشکی در گناباد طی حدود ۱۰ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه قبل ۲۰ هزار مورد افزایش یافت.

دکتر سعید محرابی به مناسبت روز جهانی رادیولوژی طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: همچنین میزان سی.تی.اسکن ریه طی این مدت هشت هزار مورد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ۳۸ هزار و ۴۸۸ خدمت از ابتدای امسال تاکنون توسط بخشهای رادیولوژی این بیمارستان به بیماران و متفاضیان ارایه شده است.

رییس بیمارستان علامه بهلول گنابادی بخش رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی را از بخشهای بسیار حساس و مهم در تشخیص بیماریها از جمله کووید  ۱۹ ذکر کرد.

سیستم‌های تصویرگری مالتی مدالیته (multimodality imaging systems) به سیستم‌هایی گفته می‌شود که از ترکیب دو سیستم تصویربرداری مربوط به آناتومی و عملکرد بدن ایجاد می‌شوند. از این سیستم‌ها بیشتر در فیزیک پزشکی، پزشکی هسته ای و تصویرسازی مولکولی استفاده می‌شود.

مدالیته‌های تصویرگری به دو نوع آناتومی و عملکردی تقسیم‌بندی می‌شوند، در نوع آناتومی به بررسی ساختار بدن پرداخته و شامل CT، MR می‌باشند و در نوع عملکردی به بررسی فعالیت یک عضو یا توده خاص می‌پردازند که انواع پر کاربرد آن PET و SPECT است، 

۱۷ آبان، مصادف با هشتم نوامبر سالروز کشف پرتو ایکس، روز جهانی رادیولوژی نامگذاری شده است.

در هشتم نوامبر ۱۸۹۵، ویلهلم کنراد رونتگن، در حالی که مشغول تحقیق پیرامون خواص پرتوهای کاتدی (همان الکترون ها) بود، به صورت اتفاقی متوجه نوعی پرتو در لامپ کاتدی شد که آن را پرتو مجهول یا پرتو x نامید که بعدها به یاد رونتگن، به آن پرتو رونتگن نیز گفته شد.

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha