شجاع احسانی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا با بیان اینکه فرایند درمان و بازتوانی معتادان در این مراکز تا یک سال به طول میانجامد افزود: در مراکز جامع درمان اعتیاد، برنامه اختصاصی برای هر فرد با توجه به شرایط اجتماعی و براساس «مدیریت مورد» صورت میگیرد.
وی در خصوص فرایند کار این مرکز گفت: چهار ماه نخست براساس برنامه مراکز بهبود میان مدت و مراکز اقامتی، افراد وارد مرحله سم زدایی شده و تحت درمانهای جسمی، روانی و اجتماعی قرار میگیرند.
سرپرست معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان افزود: بعد از سم زدایی هم فرد بهبود یافته براساس درمان سرپایی و با کمک گروههای خودیار NA، به مدت هشت ماه به شکل سرپایی تحت نظر طرح مدیریت مورد، در جلسات آموزشی شرکت خواهد کرد.
وی اظهار داشت: مرکز جامع درمان و بازتوانی دارای سیستم پرهیز مدار و داوطلبانه بوده و فردی که وارد این مرکز میشود نباید دارویی مصرف کند تا بتواند از خدمات بعدی مرکز استفاده کند.
سرپرست معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان همدان با تاکید بر اینکه در رویکرد درمانی مراکز جامع درمان اعتیاد نقش خانواده پر رنگتر است، خاطرنشان کرد: با این الگوی درمانی زمینه تلفیق اجتماعی معتادان و بازگشت آنها به خانواده و جامعه فراهم میشود.
نظر شما