به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در این مراسم که با حضور هوشنگ بازوند و جمعی از مدیران استان از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: مرکز فوق تخصصی آنژیوگرافی و اینترونشال و رادیولوژی بیمارستان امام رضا (ع) یکی از مدرن ترین و مجهزترین مراکز کشور شامل؛ یک دستگاه مدرن «ام آی آر» ۱۲ تخت ICU، اتاق عمل و کلاس های مختلف آموزشی است که برای آن ۸۵ میلیارد تومان هزینه شده است.
دکتر محمودرضا مرادی اضافه کرد: راه اندازی مرکز فوق تخصصی آنژیوگرافی و رادیولوژی این مجموعه کمک شایانی در مدیریت حوادث عروقی، سکته مغزی و قلبی در غرب کشور می کند.
وی افتتاح ساختمان معاونت غذا و دارو استان، ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر، احداث ۳۲ اقامتگاه و پاسیون برای جذب پزشکان، احداث ۶ خانه بهداشت، راه اندازی چهار پایگاه فوریت های پزشکی، نصب ۹ دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان ها، تعمیر اساسی یکی از بیمارستان های شهر کرمانشاه، توسعه مرکز جامع بهداشت و درمان شهر کرمانشاه، دیوارکشی مراکز بهداشت و بهره برداری از یک مجموعه ورزشی شامل زمین چمن فوتبال، سالن والیبال و بستکتبال در دانشگاه علوم پزشکی را از دیگر پروژه های افتتاح شده امروز عنوان کرد.
۵۴ پروژه عمرانی سلامت تا پایان سال به بهره برداری می رسد
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در ادامه همچنین از افتتاح و بهره برداری ۵۴ پروژه دیگر در حوزه سلامت و درمان استان کرمانشاه تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: اگر تا پایان امسال ۱۲۰ روز داشته باشیم تقریبا هر هفته یک پروژه درمان در کرمانشاه به بهره برداری می رسد.
مرادی افزود: نوسات قیمت ارز اجرای پروژه های عمرانی را با مشکل روبرو کرده است و به همین دلیل اولویت اول اتمام پروژه های نیمه تمام است و از کلنگ زنی پروژه های جدید به دلیل مدیریت منابع محدود مالی نداشته باشیم.
وی با اشاره به بحران کووید ۱۹ و خسارت سنگین این بیماری گفت: اگر زیرساخت ها و توسعه پروژه های عمرانی نبود نمی توانسیم در مقابل این بیماری بایستیم.
مرادی در پایان یکی از شاهکارهای وزارت بهداشت و دولت در مقابله با بیماری کرونا را توسعه پروژه های عمرانی همزمان با مبارزه با بیماری کرونا اعلام کرد
اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.