علیرضا کمرئی روز سه شنبه درجمع فرهنگیان البرزاظهارداشت: طی ۹ ماه گذشته درکنار دغدغه هایی که وجود داشت، خدمات بی نظیری از سوی مدیران و معلمان با تولید کیفی محتوای درسی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: درس هایی که از سوی صدا و سیما برای دانش آموزان درپایه های تحصیلی مختلف پخش می شود، حاصل تلاش و همت معلمان مسئولیت پذیر دراستان های مختلف از جمله تهران و البرز است.
کمرئی با اشاره به اینکه برنامه ریزی در حوزه آموزش دراین وضعیت کرونایی بسیارسخت شده است، اضافه کرد: دراین شرایط نباید از کبفیت فرآیند آموزش و همچنین مهارت کارگاهی غافل شویم.
وی تصریح کرد: نگاه های عمومی باید نسبت به فعالیت های حوزه آموزش و پرورش تغییر پیدا کند زیرا دراین شرایط ناپایدار همه تلاش می کنند تا دانش آموزان از آموزش کیفی در بستر شبکه شاد و قاب صدا و سیما بهره مند شوند.
کمرئی در ادامه وضعیت هنرستان های کشور پرداخت و یادآورشد: مجهز شدن هنرستان ها به تجهیزات و نیروی انسانی متخصص ، به روز شدن دانش مهارتی و فنی ، نوسازی رشته ها و استاندارد سازی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه کرد.
وی عنوان کرد: طی ۹ سال گذشته پنج میلیارد تومان برای تجهیزات هنرستان ها اختصاص پیدا کرد درحالی که طی ۶ ماه گذشته با رایزنی وزیرآموزش و پرورش ۱۳۰ میلیارد تومان به تجهیز هنرستان ها تخصیص یافت.
وی افزود: دراعتبارات امسال نیز۴۰۰ میلیارد تومان برای هنرستان ها پیش بینی شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: یک هزارو ۳۰۰ هنرستان کشور توانایی تولید ماسک را برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دارد.
کمرئی تاکید کرد: قابلیت هنرستان ها دراستان ها با توجه به نقش مهم آن درتربیت نیروی مهارتی که می تواند پاسخگوی بخشی از نیاز بازار کارباشد، مورد توجه و حمایت قرارگیرد زیرا سالانه ۳۰۰ هزار نفرمهارت دیده از هنرستان های کشور فارغ التحصیل می شوند.
دراین آیین از مجلد آثار همراه با تولید هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش استان البرز رونمایی و از مرکز تربیت مربی کرج بازدید شد.
نظر شما