به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، فواد حمزوی افزود: این تعداد دستگاه تنفس مصنوعی در شهرستان های بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد، بندرخمیر، بندرلنگه، پارسیان، بستک، میناب ، رودان، جاسک و سیریک توزیع شده است.
وی، ارزش ریالی این ونتیلاتورها معادل ۲۰ میلیارد اعلام کرد و ادامه داد: اهدا این ۱۳ دستگاه با پیگیریهای شرکت گاز هرمزگا با بابک دارابی، مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیزو صورت گرفت.
مدیرعامل شرکت گازهرمزگان ادامه بیان داشت: اهدا این تعداد دستگاه تنفس مصنوعی در راستای کمک به سرعتبخشی در روند درمان بیماران مبتلا به کرونا، عارضههای تنفسی و افزایش بهبود یافتگان همچنین کمک به ارتقای سطح تجهیزات درمانی به دستور وزیر نفت اهدا شد.
حمزوی عنوان کرد: در راستای ایفای مسوولیتهای اجتماعی صنعت نفت و به منظور همافزایی بین وزارت نفت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تفاهم نامهای در خصوص مبارزه با بیماری کرونا منعقد شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش ۴۰ درصدی موارد بستری کرونا در استان طی سه هفته اخیر خبر داد، گفت: از 30 مهرماه تاکنون شمار بیماران بستری کرونا در استان از 182 مورد به 253 مورد رسیده است.
دکتر فاطمه نوروزیان روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه با وجود هشدارهای بسیار مبنی بر شرایط حساس استان، همچنان شاهد بی توجهی به رعایت پروتکلهای بهداشتی و برگزاری مراسم های جشن و عزا و دورهمی های خانوادگی در استان می باشیم که نتیجه آن افزایش شمار بستری ها در روزهای اخیر است.
وی ادامه داد: در روز گذشته ۶۰ نفر در یک شبانه روز به دلیل ابتلا به کرونا در هرمزگان بستری شدند که این آمار در دو ماهه اخیر بی سابقه است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: در حال حاضر ۲۵۳ نفر در مراکز درمانی استان به دلیل ابتلا به کرونا بستری هستند که از این شمار ۶۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری می باشند و حال ۲۰ نفر از آنها وخیم اعلام شده است.
نوروزیان با بیان اینکه شمار فوتی ها در استان با شیب ملایم رو به کاهش اما آمار بستری ها روز به افزایش است، گفت: با فوت یک نفر در شبانه روز گذشته، شمار فوتی های کرونا در هرمزگان به ۸۵۷ نفر رسیده است.
نوروزیان تصریح کرد: افزایش بیماران بستری کرونا، زنگ خطر جدی برای هرمزگان است که برلب تیغ کرونا ایستاده و هر روز تعدادهای شهرهای قرمزپوش آن اضافه می شود.
وی حضور در مکان های بدون تهویه مناسب، حضور در تجمع ها، استفاده نکردن از ماسک و بی توجهی به پروتکلهای بهداشتی را از مهمترین عوامل افزایش ابتلا به کرونا عنوان کرد و گفت: هر یک از شهروندان نقش بسیاری مهمی در جهت حفظ سلامت خود و دیگر افراد برعهده دارند و باید نسبت به حفظ جان خود و دیگران احساس مسوولیت داشته باشند.
وی با اشاره به اعمال محدودیت هایی برای کاهش ساعت فعالیت اصناف و تعطیلی مراکز غیرضروری ، گفت: این محدودیت ها به تنهایی و در صورتی که مردم به طور جدی مقوله قرنطینه را رعایت نکنند و نسبت به پروتکلهای بهداشتی بی توجه باشند، نمی تواند ما را از خطر کرونا حفظ کند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: همانگونه که پیش از این نیز بارها اعلام کرده ایم راهحل برون رفت از وضعیت همهگیری کرونا رعایت جدی قانون شفا که «ش» به معنی شستن دستها، «ف» به معنای فاصله گذاری فیزیکی و «الف» به مفهوم استفاده از ماسک می باشد.
نظر شما