۲۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 84106868
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۰۰ کیلومتر شبکه آب در روستاهای اصفهان اصلاح می‌شود

اصفهان - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان از آغاز اصلاح ۳۰۰ کیلومتر شبکه آب روستایی این استان در بازه زمانی ۱۰۰ روزه در قالب طرحی با عنوان "۱۰۰-۳۰۰" خبر داد.

به گزارش ایرنا، هاشم امینی روز چهارشنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات این شرکت، با تشریح دستاوردهای ادغام آب و فاضلاب روستایی و شهری، هدف از اجرای طرح "۱۰۰-۳۰۰" را تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار و افزایش کیفیت در آن برشمرد.

وی گفت: هزینه اجرای طرح نامبرده بالغ بر ۵۷ میلیارد تومان است که در آن ۲۸۸ هزار و ۹۵۹ متر لوله گذاری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان خاطرنشان کرد: این طرح سبب تکمیل ۹۶ مجتمع آبرسانی روستایی می‌شود و بر مبنای آن خواهیم توانست ۱۸ روستا را تحت پوشش قرار دهیم.

امینی با بیان اینکه در  این طرح ۲۲ سامانه و تاسیسات آبرسانی، مشترک و تجمیع می‌شود تصریح کرد: افزایش کیفی ظرفیت آبرسانی به ۱۷ روستا که پیش‌تر مشکل وجود نیترات در آب داشتند از جمله دیگر مزایای "۱۰۰-۳۰۰" خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه افزایش کمی ظرفیت آبرسانی به روستاها جزو اولویت‌های این نهاد به شمار می‌رود اظهارداشت:  ۱۳۶ روستا از این مزیت طرح بهره‌مند می‌شوند و ۷۰ روستا به منابع آب پایدار و سالم دسترسی پیدا می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان حذف آبرسانی سیار برای ۲۰ روستا و کاهش آبرسانی سیار به ۱۲ روستا را از دیگر نتایج طرح برشمرد و گفت: مقدار کاهش هدررفت آب پس از اجرای پروژه حدود ۲ درصد و معادل یک میلیون متر مکعب خواهد شد.

امینی تصریح کرد: پس از یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری که با هدف کوچک‌سازی و چابک سازی انجام شد، زمینه استفاده مشترک از تجهیزات و تاسیسات به دست آمد که  به افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت خدمات به ویژه برای روستاها منجر می‌شود.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از نتایج این ادغام، کاهش بار هزینه‌های جاری و انتقال سرمایه حفظ شده به بخش‌های عمرانی و هزینه برای دیگر طرح‌هاست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان با بیان اینکه تحقق عدالت اجتماعی مستلزم ارائه خدمات به صورت یکسان به جوامع و اقشار مختلف است خاطرنشان کرد: در همین ارتباط تکریم مردم و استفاده همگانی از امکانات و خدمات از اولویت‌های ما قرار گرفته است.
امینی تصریح کرد: هم اینک برای ۹۵ درصد از ۲۵۰ هزار مشترک روستایی پرونده الکترونیکی ایجاد و از سوی دیگر امکان استفاده از خدمات سامانه تلفنی "۱۵۲۲" برای آنان مهیا شده است.

وی با اشاره به اهمیت افزایش اقدامات الکترونیکی و غیرحضوری بویژه در دوران کرونا افزود: در راستای تکریم آنان و حفظ سلامت و برای در خانه ماندن و حداقل ارتباط و رفتار که در پی آن افزایش رضایتمندی هم حاصل خواهد شد بسیاری از اقدامات بصورت غیرحضوری و با کیفیت بالا همچون شهرها برای روستاها نیز انجام می‌پذیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان به اهمیت افزایش نشت‌یابی و جلوگیری از هدر رفت آب اشاره و خاطرنشان کرد: آب بدون درآمد شهری ۱۶.۱ درصد برآورد می‌شود  و این میزان در روستاها در مقایسه با شهر بالاتر است که با اجرای طرح‌های مختلف آن را کاهش خواهیم داد.

شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک را زیر پوشش دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha