به گزارش روز چهارشنبه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها حجت الاسلام عباس تقوی با اشاره به اهمیت بحث خانواده و ازدواج گفت: یکی از سیاستها و از اولویتهای جدی من بحث ازدواج و خانواده است و برای همین، اداره ازدواج و خانواده را به مدیریت ازدواج و خانواده ارتقا دادم، اکنون این اداره به مدیریت خانواده و ازدواج تبدیل شده است.
وی گفت: اگرچه با توجه به بحث کرونا ممکن است سفرهای مشهد زوجهای دانشجو را نداشته باشیم ولی برنامههای بسیار خوب، عمیق، ریشه دار و پایداری را در بحث ازدواج دانشجویی طراحی میکنیم تا بتوانیم در این رابطه شاهد اقدامات خوبی باشیم.
حجت الاسلام تقوی در ادامه تاکید کرد: ما هم اکنون بیش از ۴ میلیون دانشجو در کشور داریم که مسلماً این تعداد اگر متأهل نباشند در سن ازدواج قرار دارند و طبیعتاً نیازهای بسیار زیادی در بحث آموزش و مشاوره دارند و ما برنامههای بسیار مدونی داریم.
وی یادآور شد: در همین راستا ما با تمام مراکزی که در سطح کشور در بحث ازدواج تأثیر گذار هستند، مانند مجلس، سازمان ملی جوانان، قوه قضائیه، وزارت کشور و … تماس گرفتیم، با وزارت کشور در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی و کاهش طلاق توافقنامه داریم، با قوه قضائیه هم در حال عقد یک تفاهمنامه هستیم، به شورای فرهنگ عمومی کشور هم طرح خود را ارائه دادیم و در کل توافقات بسیار خوبی را انجام دادیم و آنها هم قولها و وعدههای خوبی به ما دادند.
وی تصریح کرد: به شما این وعده و قول را میدهم که در آینده خبرهای بسیار خوبی را در بحث ازدواج دانشجویی خواهیم داشت.
حجت الاسلام تقوی در ادامه با اشاره به روند ثبت نام زوجهای دانشجو در سالهای گذشته برای شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی تصریح کرد: در گذشته حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار زوج برای شرکت در برنامههای ازدواج دانشجویی ثبت نام میکردند اما طبیعتاً تعداد ازدواج دانشجویی بیش از این رقم است.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: ما به صورت جدی پیگیر بحث خوابگاههای متاهلی دانشجویان هم هستیم و اگر با این اقدامات بحث ازدواج را تسهیل کنیم حتماً اتفاقات خوبی در این حوزه رخ خواهد داد.
حجت الاسلام تقوی افزود : آمارها نشان میدهد که بهترین و پایدارترین ازدواجها، ازدواجهای دانشجویی است و این ثابت شده که کمترین آمار طلاق در بین ازدواجهای دانشجویی اتفاق میافتد چون این ازدواجها با بینش، آشنایی و اطلاعات خوبی اتفاق میافتد و مشاورههای خوبی انجام میشود.
در سالهای ۹۲ تا ۹۶، از ۴۳۰۰ ازدواج دانشجویی فقط ۱۴۲ مورد به طلاق ختم شده است. این نشان میدهد که آمار طلاق در ازدواج آسان دانشجویی خیلی پایین است .
نظر شما