۶ استاد دانشگاه رازی در جمع پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفتند

کرمانشاه- ایرنا- مدیر پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: ۶ عضو هیات علمی این دانشگاه رازی به تازگی موفق شدند در جمع پژوهشگران پراستناد جهان در سال ۲۰۱۹ قرار گیرند.

روابط عمومی دانشگاه رازی روز چهارشنبه به نقل از دکتر «کیانوش چقامیرزا» اعلام کرد: در یک ارزیابی که براساس داده های پایگاه اطلاعاتی «اسکوپوس» و با همکاری ۲ موسسه« الزویر» و «مندلی» صورت گرفته است پژوهشگران پراستناد در هر حوزه موضوعی مشخص شده‌اند.

وی گفت: دکتر مجتبی شمسی‌پور و دکتر محمد باقر قلیوند از اعضای هیات علمی گروه شیمی تجزیه؛ دکتر آرمان طاهرپور از گروه شیمی آلی؛ دکتر مسعود رحیمی و دکتر سید سیاوش مدائنی از گروه مهندسی شیمی و دکتر محسن دهقانی از گروه فیزیک موفق شده‌اند در جمع این پژوهشگران پراستناد قرار گیرند.

مدیر امورپژوهشی دانشگاه رازی افزود: این ارزیابی براساس ۶ شاخص که همگی بر مبنای استناد هستند صورت گرفته است و میزان استناداتی که به این مقالات صورت گرفته و همچنین شاخص «اچ» محققین از جمله معیارهای این ارزیابی بوده است.
اچ شاخصی عددی است که می‌کوشد بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی دانشمندان را به صورت کمی نمایش دهد. این شاخص با در نظر گرفتن تعداد مقالات پراستناد افراد و تعداد دفعات استناد شدن آن مقالات توسط دیگران محاسبه می‌شود.
از این شاخص می‌توان برای تأثیرگذاری علمی گروهی از دانشمندان نیز بهره برد، مثلاً ایندکس اچ برای محاسبه تأثیرگذاری علمی دانشگاه‌ها و دانشمندان یک کشور نیز قابل استفاده است.

دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰ هزار دانشجو فعال هستند.