«احمد طهرانی» روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات تخصیص پساب تصفیه شده خمین به برخی صنایع این شهرستان افزود: تا کنون هیچ یک از این واحدها به جز صنایع چوب اقدام به انتقال و استفاده از این پساب نکردهاند که این امر مشکلاتی از جمله بوی نامطبوع را برای اهالی روستای کفسان ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: بازچرخانی پساب به منظور مصرف در صنعت و به ویژه در تامین آب مورد مصرف فضای سبز دارای اهمیت ویژه است و اگر واحدهای صنعتی به دلیل عدم فعالیت و تامین آب مورد نیاز ار منابع دیگر به پساب نیاز ندارند، باید قرارداد آنها فسخ و سرمایهگذار دیگری جایگزین آنها شود.
طهرانی افزود: با توجه به محدودیت منابع باید آب مورد مصرف در صنعت و سایر بخش ها از منابع مصرف شهری تفکیک شود و استفاده مجدد از پساب به عنوان یکی از راهکارهای رایج و منطقی برای رفع مشکل کمآبی در حوزه صنعت است.
فرماندار خمین اضافه کرد: استاندارد سازی پساب و بازچرخانی آن علاوه بر کنترل آلودگی های زیست محیطی، به کاهش مصرف میزان آب کمک کرده ضمن اینکه از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه خواهد بود.
طهرانی با اشاره به اینکه برای پساب تصفیه شده خمین تدبیری از سوی مسئولان تصفیهخانه شهرستان اندیشیده نشده، گفت: بوی نامطبوع و رهاسازی پساب فاضلاب شهرستان از سوی کشاورزان و روستاییان رباط کفسان همواره مورد اعتراض بوده است.
خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و دارای ۱۰۵ هزار نفر جمعیت است و از ۲۵ هزار مشترک آب در این شهرستان ۱۸ هزار مورد زیر پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند.
نظر شما