محمدحسین امامی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به پیش بینی هواشناسی مسوولان تمامی ستادهای بحران در ۱۰ شهرستان استان فعال است و ماموریت های محوله را طبق مقررات برای پیشگیریها از بروز هرگونه بحران انجام میدهند.
وی ادامه داد: پیگیری رفع آبگرفتگی سطح معابر برخی مناطق به تمامی شهرداریهای استان ابلاغ شده است و برای رفع مشکل با همکاری سایر دستگاههای اجرایی مسوول اقدام مناسب به عمل میآید.
در استان یزد به دلیل فقر پوشش گیاهی و وجود عرصه های بیابانی و برخی فعالیت های معدنی و دخالت انسان در طبیعت بر اثر بارندگی روان آب جاری و خسارت هایی به تاسیسات زیربنایی وارد می شود .
در سال های اخیر با تمهیدات اتخاذ شده از سوی مدیریت بحران استانداری یزد و همکاری سازمان ها و نهادهای مرتبط در ۱۰ شهرستان استان میزان خسارت ناشی از سیل در مقابسه با سال های گذشته به طرز چشمگیری کاهش یافته است و این اقدام در تقویت مهار سیلاب و منابع آب های زیرزمینی استان نقش موثری دارد.
همچنین کارشناس پیشبینی ادارهکل هواشناسی یزد بیشترین میزان بارندگی استان تا ساعت ۰۰: ۰۶ صبح امروز را به ترتیب کرخنگان خاتم ۳۰ میلیمتر و چنارناز این شهرستان را ۲۸ میلیمتر و بیداخَوید شهرستان تفت را ۲۴ میلیمتر ذکرد.
سید عباس میرحسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سه روز آینده استان تحت تاثیر امواج جوی قرار میگیرد که پیامد آن ابرناکی، کاهش محسوس دمای هوا، مهآلودگی و رگبار و رعد و برق( در ارتفاعات بارش برف) و تند بادهای موقتی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه با عبور سامانه بارشی از اواسط فردا ( شنبه ) هوای سرد شبانه در استان ماندگار است ،ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته شهر بافق با ۲۱ درجه و سبزدشت این شهرستان با چهار درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گمترین و خنک ترین نقاط استان بود.
این کارشناس هواشناسی، دمای امروز شهر یزد را هفت تا ۱۶ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان ذکر کرد .
بارش سالانه در استان یزد ۶۵ میلیمتر و میزان تبخیر آب حدود چهار هزار میلیمتر گزارش شده است.
نظر شما