به گزارش ایرنا روز جمعه سازمان ورزش شهرداری تهران «امیر محسنی» در همایش بینالمللی علوم ورزشی که به صورت مجازی و با شعار «توسعه فناوری ورزشی برای زندگی فعال» برگزار شد، افزود: این طرح میتواند بر افزایش فعالیتهای بدنی و کاهش آثار مخرب چاقی در آنها اثرگذار باشد.
وی اظهار داشت: در این طرح اهدافی چون پیشگیری و درمان معضل چاقی، فرهنگسازی زندگی فعال و ارتقای نگرش کودکان به فعالیتهای ورزشی، توسعه فضا و محیطهای شهری متناسب با بازی کودکان، آموزش مهارتهای پایه و بنیادی به کودکان را دنبال میکنیم.
محسنی افزود: سازمان ورزش شهرداری تهران در اجرای وظایف ذاتی خود در توسعه بسترهای ورزش همگانی با دارا بودن ۴۸۰ زمین چمن مصنوعی و بیش از ۲۰۰ مجموعه ورزشی چندمنظوره تلاش دارد با اجرای این طرح و با مشارکت دستگاههایی چون وزارتخانههای آموزشوپرورش و ورزشوجوانان، گامی موثر در ارتقای سلامت شهروندان بردارد.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران خاطر نشان کرد: ایجاد فضاهایی برای انجام فعالیتهای بدنی کودکان در مناطق مختلف پایتخت با مساحت ۳۰۰ تا یکهزار مترمربع و ارتفاع چهار تا ۵ متر در این طرح پیشبینی شده است که در آن فعالیتهای ورزشی و تفریحی برای کودکان در هفت تا ۱۰ ایستگاه قابل اجرا خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اضافه وزن و چاقی یکی از مشکلات بهداشتی - تغذیهای کودکان و نوجوانان است که تاثیر معناداری روی سلامت روحی و جسمی آنان دارد، اظهارداشت: یکی از تهدیدهای چاقی برای کودکان و نوجوانان زمانی بروز میکند که آنان به سن بزرگسالی میرسند و در این زمان با بیماریهای مزمن و مشکللات عدیده در فعالیتهای اجتماعی مواجه میشوند.
تحقیقات نشان داده است ۱۴ درصد از کودکان با چاقی و اضافه وزن وارد مدرسه میشوند و افزایش کمتحرکی به دلایل مختلف، گروههایی از آنان را در سنین ۱۸ تا ۲۰ سالگی و در دورانی چون سربازی با مشکل مواجه میکند.
نظر شما