مسابقه  بین المللی برنامه‌نویسی مجازی برگزار می‌شود

تهران-ایرنا- برگزاری بیستمین دوره مسابقه بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هفتم آذرماه به صورت مجازی و امضای تفاهم نامه برای توسعه حوزه هوشمندسازی از جمله برنامه مهم این دانشگاه است.

بیستمین دوره مسابقه بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر  به صورت مجازی توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه و با حمایت شرکت تپسل برگزار می‌شود.

این مسابقه یکی از معتبرترین مسابقات دانشگاهی در حوزه برنامه‌نویسی و تفکر الگوریتمی است که هر ساله توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در راستای آمادگی و انتخاب تیم‌های برتر برای حضور در مسابقات کشوری برگزار می‌شود.

ارتقای سطح علمی و مهارتی دانشجویان در زمینه الگوریتم و برنامه‌نویسی، تقویت روحیه‌ همکاری تیمی در بین دانشجویان، پرورش خلاقیت و نوآوری در تولید برنامه‌های نرم‌افزاری جدید، تقویت عملکرد و توانایی دانشجویان برای حل مسائل در زمان محدود، ایجاد آمادگی و مهارت‌سنجی دانشجویان برای ورود به بازار کار و تقویت ارتباط بین بخش صنعت و خدمات حوزه فناوری اطلاعات با دانشگاه از اهداف این مسابقه است.

به گزارش روز شنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امسال برای نخستین بار بخش دانش آموزی نیز به این مسابقه افزوده شده است که این تیم‌ها در بخشی جدا با یکدیگر مسابقه می‌دهند و از بین آن‌ها تیم‌های برتر انتخاب می‌شوند.

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این مسابقه می توانند به نشانی اینترنتی icpc.aut.ac.ir مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشجویی همه ساله به عنوان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین مسابقات برنامه‌نویسی در سطح جهان برگزار می‌شود. این مسابقات تا سال ۲۰۱۸ از سوی انجمن ماشین‌های محاسب و با پشتیبانی شرکت‌های بزرگی چون IBM برگزار می‌شد.

دانشگاه‌های ایتمو، دولتی مسکو و سن پترزبورگ (هر سه از روسیه) در سال‌های اخیر جزء برترین دانشگاه‌های جهان در مسابقات برنامه نویسی بودند.

در ایران نیز سالانه بیش از ۲۰۰ نفر برنامه نویس از دانشگاه‌های مختلف ایران در این مسابقه‌ شرکت می‌کنند. بر همین اساس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای اهداف مسابقات اصلی ICPC و برای انتخاب برترین تیم‌های دانشگاه از سال ۱۳۸۰ سالانه یک مسابقه‌ کشوری رسمی برای اعزام به مسابقات غرب آسیا برگزار می‌کند.

این مسابقات در سال های اخیر مورد استقبال تیم‌های زیادی از دانشگاه‌های سراسر کشور به خصوص دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، علم و صنعت، خواجه‌نصیر و شهید بهشتی قرار گرفته است.

توسعه حوزه هوشمندسازی در ایران اولویت دانشگاه امیرکبیر

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی امیرکببیر و کارگزاری مبین سرمایه و شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان به امضا رسید.

حسین حسینی تودشکی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم امضای تفاهم نامه میان این دانشگاه صنعتی و کارگزاری مبین سرمایه و شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان گفت : در مسیر توسعه علوم و فناوری های هوشمند سازی و دیجیتال سازی، دانشکده مهندسی کامپیوتر نقش فعال و موثری خواهد داشت.

وی افزود: دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه هوشمند سازی فعال است و در این ارتباط در توسعه مراکز نوآوری مختلف پیشتاز است.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در دنیا رشته کامپیوتر جزو جذاب ترین رشته ها است و درحال حاضر بیشترین شغل ها و پر درآمدترین ها در این حوزه هستند  بنابراین باید در این حوزه به نحوی برنامه ریزی کنیم تا از کلان روندهای پیشرفت بین المللی عقب نباشیم.

حسینی تودشکی تاکید کرد: دانشجویان ما استعداد و پتانسیل آن را دارند که نگاه شرکت شما را از بورس داخلی به بورس بین المللی تغییر دهند.

وی عنوان کرد: براساس این تفاهم نامه علاوه بر طراحی نرم افزارها می توان برای ایجاد شرکت های دانش بنیان نیز برنامه ریزی صورت گیرد.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: مرکز نوآوری دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه درحال تکمیل است و مراحل ساخت آن تا پایان سال جاری به اتمام می رسد.

 حسینی تودشکی گفت: تا پایان سال جاری پیش بینی می شود که تعداد مراکز نوآوری تخصصی این دانشگاه به ۸ مرکز افزایش یابد و تاکنون ۴ مرکز نوآوری افتتاح شده است.

حمیدرضا زرندی رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر هم گفت: شرکت شرکت داده پردازی سرمایه هوشمند گرادیان از گذشته با دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه همکاری هایی داشته اند که از جمله آن می توان به فعالیت در مسابقات هوش مصنوعی‌ اشاره کرد.

وی افزود: در این تفاهم نامه محورهای مختلف پژوهشی و تحقیقاتی مورد توجه است که اجرای فرصت مطالعاتی، برگزاری مسابقات و توسعه فناوری بخشی از این محورها بشمار می رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha