به گزارش روز شنبه ایرنا از بنیاد برکت، امیرحسین مدنی به مناسبت ۲۴ آبان ماه روز کتابخوانی با اعلام این خبر گفت: بنیاد برکت با هدف برقراری عدالت فرهنگی و آموزشی، ترویج کتاب و کتابخوانی، افزایش سرانه فضای مطالعه و پاسخگویی به نیاز جوانان در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، از سال ۱۳۹۳ اهتمام به ساخت و تکمیل ۳۴ باب کتابخانه کرده که از ۲۷ کتابخانه از این تعداد را به بهرهبرداری رسانده و ۷ کتابخانه دیگر را در دست ساخت دارد.
وی اعتبار کلی برای ساخت ۳۴ کتابخانه برکت را ۳۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سه باب از کتابخانههای برکت نیز تا پایان سال جاری در استانهای فارس، خراسان رضوی و خراسان شمالی تکمیل و تقدیم اهالی کتاب این مناطق میشوند.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، کتابخانههای این بنیاد در مناطق محروم ۱۷ استان کشور یعنی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، ایلام، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، مازندران، مرکزی و همدان ساخته شده است.
مدنی تاکید کرد: بنیاد برکت با توجه به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب به کتاب و کتابخوانی و نیاز جوامع روستایی و کمتر برخوردار به افزایش سطح مطالعه و آموزش، و همچنین تاکیدات رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، ساخت کتابخانه و مراکز فرهنگی را در این مناطق در دستور کار خود قرار داده است.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت علاوه بر ساخت و تکمیل این کتابخانهها، در تجهیز و تأمین کتابها و وسایل کمک آموزشی مورد نیاز آنها نیز با نهاد کتابخانههای عمومی کشور مشارکت و همکاری دارد.
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ساخت یکهزار و ۵۳۰ مرکز فرهنگی شامل کتابخانه، مسجد، حسینیه، مصلی، دارالقرآن، خانه عالم و ... را با اعتباری بالغ بر یکهزار و ۵۵۰ میلیارد ریال در ۲ هزار و ۴۰۰ روستا در دستور کار دارد که از این تعداد، یکهزار و ۲۰۰ مرکز به بهرهبرداری رسیده است.
تهران - ایرنا - بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ۳۴ کتابخانه را در مناطق محروم به بهرهبرداری رسانده یا در دست ساخت دارد.
نظر شما