دکتر محمود عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وجود زیرساخت های علمی مناسب و تکاپوی موثر ارتباطات بین المللی دانشگاه را در جذب این تعداد دانشجو موثر دانست و افزود که احتمالا اگر محدودیت های ناشی از شیوع کرونا و تحریم ها وجود نداشت ، آمار دانشجویان خارجی جدید بیشتر می شد.
وی گفت که دانشجویان خارجی جدید از کشورهای منطقه بخصوص تاجیکستان، افغانستان، عراق، سوریه و چند کشور آسیایی دیگر و همچنین چندین کشور آفریقایی هستند.
عزیزی افزود که در حال حاضر با احتساب ورودی های سال های قبل ، حدود ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه مازندران در حال تحصیل هستند.
دانشگاه مازندران تنها دانشگاه دولتی مادر استان است که بیش از ۱۳ هزار دانشجو در ۲۵۰ رشته مقاطع مختلف تحصیلی دارد.
مدیر دفتر همکاریهای امور بینالملل دانشگاه مازندران همچنین در خصوص تاثیر شیوع ویروس کرونا در جذب دانشجویان خارجی ، گفت: خوشبختانه نه تنها کرونا تاثیری منفی در جذب دانشجو خارجی نداشته است بلکه از نظر اقتصادی نیز به نفع دانشجویان خارجی شده است.
وی توضیح داد : با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشجو در دانشگاه و عدم نیاز به خوابگاه ، هزینه های داشجویان کاهش یافته است و آنها براحتی در کشور خود با حضور در کلاس های مجازی ترم تحصیلی را پشت سر می گذارند.
عزیزی با بیان اینکه بیشتر دانشجویان خارجی جذب شده در رشته هایی همچون زبان انگلیسی ، حقوق ، مدیریت و کامپیوتر تحصیل می کنند ، گفت : این رشته ها واحدهای عملی ندارد و از طریق مجازی کلاس ها برگزار می شود به همین دلیل خللی در روند آموزش ایجاد نخواهد شد.
دانشگاه مازندران حدود ۴۰۰ عضو هیات علمی دارد و دانشجویان آن هم در بیش از ۸۰ رشته مقطع کارشناسی در دوره های روزانه و شبانه، بیش از ۱۰۰ رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و ۶۶ رشته گرایش در مقطع دکترا تحصیل می کنند.
نظر شما