علی دهقانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تاکنون بیش از ۵۰ درصد از واحدهای مرغداری استان در راستای ارتقای بهرهوری، مکانیزه و بهینهسازی شده است.
وی تصریح کرد: بهینهسازی واحدهای مرغداری، افزایش قابل توجه ۵۰ درصدی تولید و جوجهریزی را بدنبال دارد.
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: امکان پرورش ۱۰ قطعه جوجه گوشتی در هر مترمربع از واحدهای مرغداری سنتی وجود دارد اما در هر مترمربع از سالنهای مدرن و مکانیزه ۱۵ قطعه مرغ گوشتی پرورش داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای مرغداری جدید مُلزم به احداث سالنهای مدرن و مکانیزه هستند.
دهقانی ادامه داد: مکانیزاسیون و ارتقای واحدهای مرغداری در دستور کار جهاد کشاورزی استان قرار دارد و در این راستا تسهیلاتی در اختیار مرغداران قرار داده میشود.
به گفته وی، مرغداران در سالهای اخیر بتدریج به طرف بهینهسازی واحدهای مرغداری ترغیب میشوند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، ارتقای کمی و کیفی واحدهای مرغداری را یکی از اهداف جهاد استان اعلام کرد.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد مرغداری گوشتی استان در شهرستان نایین وجود دارد، اضافه کرد: شهرستانهای نایین، اردستان، اصفهان، کاشان، شهرضا، نجفآباد و شاهین شهر و میمه از قطبهای مرغداری گوشتی این استان محسوب میشوند.
استان اصفهان رتبه اول تولید گوشت بوقلمون، رتبه دوم تولید گوشت مرغ و تخممرغ، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.
این استان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و فرآوری فرآوردههای خام دامی است.
نظر شما