به گزارش ایرنا، محمد برخوردار شامگاه دوشنبه در آیین اختتامیه «هجدهمین دوره انتخاب دوسالانه ملی کتاب دفاع مقدس» به صورت ویدئو کنفرانس اظهار داشت: در حوزه ادبیات پایداری رسالت انتقال رخدادها، حقایق، رویدادها و حماسه های انکارناپذیر دوران دفاع مقدس برعهده شما نویسندگان است.
وی افزود: نوشتارهای شما نویسندگان در قالب کتاب، مقاله، اسنادی که از شما به یادگار میماند، با الگوسازی برای نسل آینده، تاریخ را برای آنها تحلیل می کند.
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان گفت: شما نویسندگان می توانید از ظرفیت کتابخانه تخصصی بنیاد حفظ آثار استفاده کنید که بالغ بر ۹ هزار جلد کتاب در این کتابخانه موجود است.
برخوردار یادآور شد: آثاری که نویسندگان به چاپ رسانده بودند برای انتخاب کتاب برتر استان در سال های ۹۶، ۹۷ ارسال شده است که معرفی آثار برتر در چند روز آینده برگزار خواهد شد.
وی توصیه کرد: با بهره گیری از فرصتها، به جمع آوری خاطرات ایثارگران و خانواده معظم شهدا سرعت دهیم که به تعبیر مقام معظم رهبری این خاطرات ثروت ملی است نگاه ویژه به این موضوع داشته باشیم.
مدیر ادبیات و تاریخ دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان اظهار داشت: با انتقال این فرهنگ ناب و سازنده که خود نوعی ساختار سازی است می تواند تبدیل به یک فرهنگ شود.
برخوردار ادامه داد: ادبیات دفاع مقدس به تعبیری ادبیات پایداری چنان غنا و شور، نشاط و بالندگی را در خود جای داده است که جریان فکری که باعث فعال شدن زمینه های فرهنگی و هنری و الگو سازی در بطن جامعه می شود.
به گفته وی انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان، جلوگیری از فراموشی، تحریف رشادتهای بزرگ مردان تاریخ ایران و رساندن پیام شهدا به گوش مردم و سایر ملتها از وظایف اصلی این بنیاد است.
نظر شما