سرهنگ مجید صادقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این طرح در راستای مشارکت در تامین خون مورد نیاز بیماران به خصوص در شرایطی که با شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید- ۱۹ در استان روبرو هستیم انجام میشود.
وی ادامه داد: بسیجیان پایگاههای مقاومت با مشارکت در این طرح انسانی و خداپسندانه در تامین نیازهای خونی شهروندان و بیماران با اداره کل انتقال خون استان در شهرستان ها همکاری میکنند.
این مسوول اظهار کرد: این عمل طبق مقررات با رعایت تمام شیوهنامههای بهداشتی در جریان برنامه مدون با همکاری نواحی و حوزههای مقاومت بسیج صورت میگیرد.
صادقی گفت: برای غلبه بر کرونا و پیشگیری از آن همه مردم به خصوص در شرایط حال باید در کنار هم مسوولان را در تحقق اهدف و برنامهها بیش از گذشته یاری دهند .
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۳۲۰ هزار بسیجی سازماندهی شده دارد .
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دیروز ( سه شنبه)گفته بود که با فوت ۴۸۲ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی به بیماری کووید- ۱۹ در کشور به ۴۲ هزار و ۴۶۱ نفر رسید.
سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۲۷ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی،۱۳ هزار و ۳۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور شناسایی شدند که از این تعداد سه هزار و ۷۹ نفر نیاز به بستری داشتند که با این حساب، مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۷۸۸ هزار و ۴۷۳ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۵۷۰ هزار و ۷۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و پنج هزار و۶۹۱ نفر از بیماران تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۵۸۶ هزار آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری افزود: شرایط از لحاظ شیوع ویروس کرونا در ۲۷ استان کشور قرمز و استان های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارد
وی گفت: در ایران حدود ۱۷.۸ درصد فوتی های کووید- ۱۹ از بین بیماران مزمن هستند بنابراین لزوم رعایت اصول بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در مکان های شلوغ و پرازدحام و نیز استرس و فشارهای روانی برای افراد مبتلا به بیماران مزمن ضروری است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: بیماران مزمن و افراد مبتلا به دیابت می توانند با نصب اپلیکیشن رایگان IEA برای دریافت خدمات پزشکی از وزارت بهداشت اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید- ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ ( فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تایید کرد.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می شوند.
نظر شما