هوشنگ اولیزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اغلب مرگ و میرهای مربوط به گازگرفتگی، ناشی از محکم نبودن دودکش فلزی در پشت وسایل گازسوز به ویژه بخاری یا نصب نامناسب آن در محل دریچه است.
وی با بیان اینکه دودکش حتما باید از داخل دیوار به سمت پشت بام رد شده باشد، اضافه کرد: باید در واحدهای مسکونی از جمله منازل مجهز به پنجره دوجداره، با ایجاد دریچه در دیوار، منفذی برای ورود اکسیژن به منزل و جریان هوا وجود داشته باشد.
مدیر روابط عمومی شرکت گاز کردستان یادآور شد: واحدهای مسکونی و آپارتمانی که دارای موتورخانه هستند باید در محل این تاسیسات دودکش برای برون رفت گاز مونواکسیدکربن تعبیه کنند، در غیر اینصورت آن محوطه خطرناک بوده و احتمال مسمومیت افراد وجود دارد.
اولیزاده به اشتباه برخی مشترکان مبنی بر استفاده از بخاری گازسوز بدون دودکش در منزل، اظهار داشت: هیچ وسیله گازسوزی نباید بدون دودکش باشد، چرا که گاز مونواکسید کربن به راحتی در محل سکونت پخش شده و باعث ایجاد مسمومیت و خفگی میشود.
وی با اشاره به اینکه نصب وسیله گازسوز در حمام ممنوع و خطرناک است، گفت: دودکش وسایل گازسوز باید حتما از داخل دیوار رد شده و یک متر از کف پشت بام ارتفاع داشته باشد، ضمن اینکه کلاهک آن نیز به شکل اچ (H) باشد.
مدیر روابط عمومی شرکت گاز کردستان بر خطرناک بودن استفاده از دودکش فنری برای وسایل گازسوز تاکید کرد و افزود: این دودکشها به دلیل حالت انعطافپذیری که دارند، احتمال جابجایی آنها بسیار زیاد و خطرآفرین هستند.
در حال حاضر بیش از ۵۴۵ هزار مشترک، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۳ درصد جمعیت روستایی کردستان از خدمات شرکت گاز بهرهمند هستند.
نظر شما