مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان در حاشیه افتتاح آنلاین کتابخانه عمومی دکتر حسین الهی قمشه ای ویژه مادر و کودک و تجلیل از کتابداران برتر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: دانایی و مانایی شعار هشتمین دوره هفته کتاب، کتابدار و کتابخوانی است و فعالیت های مجازی در این عرصه نشان از مهرورزی دارد.
پریسا کرمی ایرنا افزود: هر چند در شرایطی که شیوع ویروس کرونا در کشور را شاهدیم دیدارهای حضوری بسیار کم شده اما قدردان آنانی هستم که فعالیت های ترویجی کتاب و کتابخوانی را تعطیل نکرده و با ایده های نو در فضای مجازی به توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی پرداختند.
وی اظهار داشت : کتابخانه دکتر حسین الهی قمشهای دومین کتابخانه عمومی نهادی در استان گیلان است که به شکل ویژه به ارائه خدمات به کودکان میپردازد ضمن آنکه همه ۸۳ باب کتابخانه نهادی استان نیز مجهز به بخش ویژه کودک برای ارائه خدمات به کودکان است.
وی گفت: در حال حاضر سه کتابخانه عمومی در بخش مرکزی (کتابخانه عمومی شهید چمران شفت)، بخش احمدسرگوراب (کتابخانه عمومی آیتالله حکیم) و روستای کلاشم (کتابخانه عمومی امام علی (ع) )است که با افتتاح امروز یک باب کتابخانه جدید به فضای کتابخانهای بخش مرکزی شهرستان افزوده شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان عنوان کرد : افتتاح کتابخانه مرکزی رشت یکی از بزرگترین آرزوهای فرهنگی مردم استان است که افتتاح آن تا حدودی فضای کم مطالعه در استان را جبران می کند و تا کنون پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۷۸ درصد رسیده است.
پیش از این کتابخانه «کودکان باران» در سال ۱۳۹۴ ویژه کودکان در شهر رشت شروع بهکار کرد؛ کتابخانه دکتر حسین الهی قمشهای دومین کتابخانه عمومی نهادی در استان گیلان است که به شکل ویژه به ارائه خدمات به کودکان میپردازد.
۱۰۳ کتابخانه عمومی شامل۸۳ کتابخانه عمومی نهادی، ۱۹ کتابخانه مشارکتی و یک کتابخانه مستقل در استان فعالیت دارد.
نظر شما