«محمدعلی کمالی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون در اکثر استانهای کشور با کمبود عرضه مرغ زنده روبرو هستیم که همین امر در افزایش نرخ تاثیر داشته است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اظهارداشت: امروز قیمت مرغ زنده به طور میانگین بین ۱۸ هزار تا ۲۰ هزار تومان اعلام میشود که در برخی استانها بیش از این نیز بوده است.
کمالی تصریح کرد: میزان جوجه ریزی ۱.۵ ماه گذشته ۹۵ میلیون قطعه بود که به حد نصاب نرسید، در حالی که حداقل باید ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شد.
نهاده همچنان با تاخیر به دست مرغداران میرسد
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: با توجه به تمهیدات دولت برای توزیع نهاده های دام و طیور، تولیدکنندگان همچنان از وضعیت تامین نهاده ها رضایت ندارند، زیرا با تاخیر به دستشان می رسد.
وی اظهار داشت: یعنی تولیدکننده از روز جوجه ریزی تا کشتار ۴۰ روز زمان دارد تا نهاده مورد نیاز تولید را تامین کند، اگر در ابتدای تولید، حواله نهاده از سامانه بازارگاه صادر شود تا زمانی که بدست تولیدکننده برسد حداقل بین ۲۰ روز تا یک ماه زمان می برد بنابراین مرغداران ناچارند به بازار آزاد مراجعه کنند.
مرغ ها ۶۰۰ گرم کمتر از وزن معمول کشتار می شوند
کمالی با بیان اینکه توزیع نهاده ها عادلانه نیست، گفت: نهاده با قیمت مصوب به اندازه کافی بدست مرغداران نمی رسد، بنابراین با مشکل کاهش وزن مرغ کشتار روبرو هستیم به طوری که اکنون به طور متوسط هر مرغ ۶۰۰ گرم کمتر از وزن معمولی از سالن های پرورش به کشتارگاه ها می رود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: این موضوع تقریبا در همه استان ها مشاهده می شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم باتامین به موقع نهاده ها با نرخ مصوب، برای ماه آینده جوجه ریزی مناسبی انجام شود و قیمت ها روند متعادلی را به خود بگیرد.
به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در عمده فروشی ها نزدیک ۲۶ هزار تومان و در بازار مصرف حدود ۲۸ هزار تومان بوده است.
این درحالیست که طبق مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۴ هزارو ۴۰۰ تومان و قیمت هر کیلو گوشت مرغ برای مصرف کننده ۲۰ هزار ۴۰۰ تومان تعیین شد درحالی که نرخ همین محصول در تیرماه امسال برای مرغ زنده ۱۰ هزارو ۵۰۰ تومان و گوشت مرغ ۱۵ هزارتومان تعیین شده بود.
نظر شما