به گزارش ایرنا، اجرای این طرح ۱۳ فروردین سال ۹۶ آغاز شده و امروز با بهره برداری از این طرح، ظرفیت پارکینگ هواپیماهای فرودگاه بین المللی تبریز ۲ برابر افزایش یافته و از ۶ پارک هواپیما به ۱۲ پارک رسیده است.
این طرح برای انجام پروازهای ایمن و خدمت رسانی مطلوب تر به مسافران این فرودگاه اجرا شده و حجم کلی بتن رویه عملیات پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسیوی های ارتباطی و ام صفر فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز ۳۱ هزار مترمکعب است.
در اجرای این طرح ۱۰۲ هزار و ۳۵۶ مترمکعب خاکبرداری، ۱۶۶ هزار و ۷۸۵ مترمکعب عملیات خاکی، ۱۲ هزار و ۲۴۲ مترمکعب اجرای اساس تثبیتی و ۳۱ هزار و ۴۴ مترمکعب تهیه و اجرای بتن رویه انجام شده است.
اجرای آسفالت بیندر به میزان ۱۴ هزار و ۱۵۹ تن، اجرای ۵ هزار و ۶۵ تن آسفالت توپکا، اجرای آرماتور و آهن آلات به میزان ۶۱۸ هزار و ۸۲۸ کیلوگرم از اقدامات انجام شده در این طرح است.
فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در شمال غرب شهرستان تبریز و در سال ۱۳۲۹ با ماموریت ارائه خدمات فرودگاهی ، ناوبری و هوانوردی جهت پذیرش پروازهای داخلی و بین المللی به منظور حمل و نقل مسافر و بار طراحی و احداث شده است و بصورت open sky و ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و به دلیل واقع شدن در مرز و کریدورهای هوایی بین المللی در ارائه خدمات ناوبری ، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به خصوص پروازهای عبوری بین المللی (over fly) بیشتر از مبداء و کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و بالعکس انجام می شود.
پیش از شیوع ویروس کرونا روزانه به صورت میانگین ۴۵ پرواز داخلی و ۶ پرواز خارجی در این فرودگاه انجام می شود.
نظر شما