نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در این باره اظهار داشت: این مجتمع یکی از مطالبات عمده و مهم شهرستان و اهالی روستای علیآباد دمق و روستاهای همجوار بود که با پیگیریهای مستمر امروز این مجتمع راهاندازی شد.
حجت الاسلام احد آزادیخواه افزود: تاکنون اعتباری حدود هفت میلیارد تومان برای اجرای مجتمع آبرسانی علیآباد دمق از توابع بخش جوکار ملایر هزینه شده است.
وی بیان کرد: با راهاندازی این مجتمع آب شرب روستاهای کوسجخلیل، دهشاکر، زیرآبیه، حسینآبادشاملو، دهنو علیآباد، قشلاقدهنو و علیآباد دمق تامین خواهد شد.
رییس مجمع نمایندگان استان همدان ادامه داد: در منطقه وسیع دشت مورد نظر برای احداث مجتمع، چهار حلقه چاه حفر شد و حدود ۱۲ کیلومتر خط انتقال، یک ایستگاه پمپاژ آب، تجهیزات برق و دیگر امکانات ضروری ایجاد شده است.
حجت الاسلام آزادیخواه ضمن تقدیر از تلاشها و پیگیریهای شرکت آب و فاضلاب همدان و ملایر، فرمانداری ویژه ملایر، بخشداری جوکار و اهالی روستای علیآباد و دیگر روستاهای همجوار گفت: هم اکنون آب شرب در حال پمپاژ برای روستاهای زیرپوشش این مجتمع است.
وی گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی تا سال ۹۲، از مجموع ۵۷ مجتمع آبرسانی روستایی در استان همدان تنها یک مجتمع سهم شهرستان ملایر بود که با رایزنی و پیگیریهای انجام شده، سال گذشته از ۱۱ مجتمع آبرسانی روستایی مصوب در کل کشور، ۲ مجتمع آبرسانی به این شهرستان تعلق گرفت.
به گزارش ایرنا، هفته گذشته نیز فرماندار ویژه ملایر در بازدید از روند اجرای طرح مجتمع آبرسانی علیآباد دمق و روستاهای مجاور، تکمیل این مجتمع آبرسانی روستایی را توسط آب و فاضلاب استان همدان در اسرع وقت مورد تاکید و پیگیری قرار داد.
قدرتالله ولدی با اشاره به بهداشتی نبودن آب مورد استفاده اهالی روستای علیآباد و نارضایتی مردم این روستا، از مسوولان مرتبط خواستار شد: تمامی توان و امکانات خود را در این راستا بسیج کنند که تا روز چهارشنبه هفته جاری، آب شرب سالم و بهداشتی در اختیار مردم روستا علیآباد دمق و دیگر روستاهای همجوار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ملایر نیز در این باره اعلام کرد: عملیات اجرایی این مجتمع از سال ۹۵ آغاز شد و ۱۱ روستا با ۹ هزار و ۹۶۴ نفر را زیر پوشش قرار میدهد.
سعید میرزاییسامعی گفت: در مرحله نخست بهرهبرداری از این مجتمع، آبرسانی به روستاهای کوسجخلیل، زیرآبیه، حسینآباد شاملو، دهنو و علیآباد دمق انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در صورت تامین اعتبارات بیشتر مرحله دوم مجتمع آبرسانی علیآباد، روستاهای دهشاکر، پیرمیشان، مبارکآباد و حسنآباد قشلاق نیز آبرسانی و در آینده نزدیک زیر پوشش قرار میگیرند.
روستای علیآباد دمق از توابع بخش جوکار ملایر، در فاصله ۴۰ کیلومتری این شهرستان واقع شده و با داشتن بیش از پنج هزار نفر جمعیت، جزء یکی از روستاهای پُر جمعیت استان همدان به شمار میرود.
مجتمع آبرسانی سد کلان با ۱۱ هزار و ۴۸۸ نفر و مجتمع آبرسانی علیآباد دمق با ۹ هزار و ۹۶۴ نفر جمعیت روستایی زیر پوشش، ۲ مجتمعی است که سال گذشته برای شهرستان ملایر مصوب شد.
در حال حاضر ۱۳۴ روستای شهرستان ملایر با جمعیتی حدود ۲۵ هزار خانوار زیر پوشش آب و فاضلاب روستایی است.
نظر شما