سعدی مصطفی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: متولی اصلی اجرای این طرح شبکه بهداشت و درمان شهرستان است که با کمک ناحیه مقاومت بسیج و سایر دستگاه های اجرایی اجرا می شود.
وی تصریح کرد: در این طرح تیم های مراقبتی به صورت محله محور و خانه به خانه طرح پایش را انجام داده و با شناسایی افراد ناقل و بیمار، آنان را ضمن ارجاع به مراکز درمانی، به صورت مستمر رصد و پایش می کنند.
فرماندار روانسر ادامه داد: پیگیری روند بهبودی و درمان مبتلایان به کرونا از مهمترین اهداف طرح شهید سلیمانی است که امیدواریم با اجرای این طرح، میزان مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا کاهش یابد.
مصطفی زاده اظهارداشت: تنها راه غلبه بر ویروس کرونا، رعایت پروتکل های بهداشتی و به ویژه استفاده از ماسک است و اگر مردم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند شاهد بهتر شدن وضعیت خواهیم بود.
وی، بر لزوم اجرای کامل بهتر طرح شهید قاسم سلیمانی تاکید کرد و گفت: تمام دستگاه های اجرایی اجرای درست و دقیق طرح را در اولویت برنامه های کاری خود قرار دهند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان روانسر نیز گفت: برای کاهش مراجعه بیماران و رصد دقیق تر مبتلایان، مراکز شماره یک و ۲ روانسر و تعدای از مراکز روستایی و خانه های بهداشت وارد میدان شده اند.
دکتر محمدسعید سریری با بیان اینکه همه گروه های در معرض خطر شناسایی شده اند، افزود: ۱۲ تیم مراقبتی شهری و ۳۸ تیم مراقبتی روستایی نیز مبتلایان مثبت و خانواده های آنها و گروه های در معرض خطر مانند سالمندان، مادران باردار و افراد دارای فشار خون بالا و دیابتی را به صورت تلفنی و حضوری غربالگری و رصد می کنند.
وی ادامه داد: هفت تیم مراقبتی نیز در شهرستان تشکیل شده که بر روند اجرای شیوه نامه های بهداشتی در سطح شهرستان و به ویژه بر بازار و فعالیت اصناف نظارت دارند.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.