مسلم نوروزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شیوع کرونا، اجرای شیوهنامههای بهداشتی و تاکید بر قرنطینه خانگی باعث افزایش فشارهای اقتصادی و کاهش آستانه تحمل افراد بویژه در دهکهای پایین جامعه شد که نتیجه آن ناتوانی در کنترل خشم و افزایش آمار کودک آزاری است.
وی، مهمترین موارد کودک آزاری در گنبدکاووس را "آزارهای روانی، عاطفی، جسمی، جنسی و تحصیلی" برشمرد و افزود: بدسرپرستی، طلاق، وجود ناپدری و نامادری، اعتیاد، اختلافات حاد خانوادگی، مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، مهارت پایین والدین در مواجه با شرایط سخت و استفاده از فضای مجازی از عوامل اصلی شکلگیری این پدیده ناهنجار اجتماعی بود.
نوروزی اضافه کرد: طبق اطلاعات دریافت شده از طریق خط ۱۲۳، اطلاعات مردمی، ارجاعهای قضایی، انتظامی و بیمارستانی و باتوجه به شرایط کودکان درگیر، مداخلات تخصصی اعم از مددکاری، روانشناختی، حمایتی، درمانی و قضایی توسط تیمهای اورژانس اجتماعی برای بازیابی سلامت روانی و جسمانی این کودکان انجام می شود.
به گفته وی، حمایتهای تخصصی و مددکاری تا هنگام اطمینان از نبود هیچگونه امکانی برای آسیب پذیری مجدد به کودک استمرار خواهد داشت.
نوروزی با مهم دانستن افزایش اطلاعات مردم نسبت به حقوق شهروندی، گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد خشونت علیه کودکان و یا اجبار کودکان زیر ۱۵ سال به انجام کارهای سخت موارد را از طریق خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی اطلاع دهند.
گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت واقع درشرق گلستان، دومین شهرستان بزرگ استان است.
نظر شما