به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی بنیاد سعدی، در جهت ترویج و گسترش ارتباط فرهنگی بین ایران و مصر همچنین تقویت و گسترش زبان فارسی در این کشور آفریقایی، بنیاد سعدی با همکاری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان (آزفا) دانشگاه علامه طباطبایی در نظر دارد آذر و دی ماه سال جاری دورۀ آموزش زبان فارسی را در بیست جلسه (۵۰ دقیقهای) ویژۀ متقاضیان مصری در سه سطح «نوآموز، مقدماتی، میانی و پیشرفته» به صورت برخط (آنلاین) به شرح زیر برگزار کند:
دوره آموزش زبان فارسی ویژه فارسیآموزان مصری
شروع و پایان ثبتنام، ۲۵ آبان تا ۱۰ آذر ۱۳۹۹ (۱۵ تا ۳۰ نوامبر) اعلام شده است. همچنین زمان آزمون تعیین سطح برای سطوح میانی و پیشرفته: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ (۹ دسامبر) تعیین شده است.
مدت دوره این دوره ۶ هفته است و علاقهمندان میتوانند برای اطلاعات تکمیلی در مورد نحوه ثبتنام به نشانی اینترنتی بنیاد سعدی مراجعه کنند. در پایان این دوره در صورت تقاضای زبان آموزان و قبولی در آزمون، گواهینامه بینالمللی به آنها اعطاء خواهد شد.
بنیاد سعدی، در سال ۱۳۸۹ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقویت و گسترش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور و ایجاد تمرکز، همافزایی و انسجام در فعالیتهای مرتبط با این حوزه و بهرهگیری بهینه از ظرفیتهای موجود کشور، تاسیس شد و کار خود را به صورت رسمی از اول اردیبهشت ۱۳۹۲ آغاز کرد.
این بنیاد ضمن تالیف کتاب های آموزشی زبان فارسی، تربیت مربی، همهساله دوره های آموزشی را در این راستا برای مدرسان زبان فارسی دنیا برنامه ریزی و اجرا می کند، همچنین برگزاری دوره های دانش افزایی برای علاقهمندان و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در سراسر جهان و رشته های مرتبط از دیگر فعالیت های این بنیاد است.
تالیف ۱۶ عنوان کتاب در زمینه آموزش زبان فارسی، برگزاری بیش از ۲۰۰ دوره آموزش زبان فارسی با ۱۰ هزار فارسیآموز و تربیت معلم، فعالیت در فضای مجازی برای آموزش زبان فارسی بخشی از فعالیت های این نهاد است که به صورت هیات امنایی و با حضور معاون اول رئیسجمهور (رئیس هیئتامنا)، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (دبیر هیئتامنا)، رئیس بنیاد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر امور خارجه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه، رئیس سازمان صداوسیما و ۵ نفر صاحب نظر در حوزه زبان و ادبیات فارسی به پیشنهاد رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و تأیید هیات امناء و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست غلامعلی حداد عادل، اداره می شود.
نظر شما